søndag den 14. november 2010

En hyggelig lørdag


http://www.greensushi.dk/

I går var jeg til mit andet blogtræf, og det var lige så super hyggeligt som det første. Denne gang var det Jens, der stod for det meget vellykkede arrangement, hvor jeg for første gang i mit liv skulle smage sushi. Men det var grøn Sushi, så ikke noget med rå fisk her – og grøn sushi smager vældig godt! At det så skulle spises med pinde var en detalje, jeg ikke lige havde tænkt over, men det fik faktisk fint på min egen hjemmestrikkede facon…

Vi sluttede af med en ”nightcap” på Centralhjørnet – et spøjst sted, der ikke kan have ændret sig meget det sidste halve århundrede. Og aldrig har jeg set så meget julepynt samlet på ét sted! ;-)

Tak for i går til Annette, Madame, Annemarie, Uffe, Kisser, Leif, Ditte, Donald, Catarina, Trine Louise, Brit og Susling. Jeg glæder mig allerede til næste blogtræf…

14 kommentarer:

Madame sagde ...

Tusind tak for i går, Mia - det var en festlig aften med mange nye indtryk. Jeg er også glad for, at vi kunne vælge grøn Sushi :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det var heldigt... ;-)
Det kan man godt prøve igen...

Kisser sagde ...

Tusind tak for i går, Mia. Det var - endnu et - forrygende blogtræf.
God søndag.

Mia Folkmann sagde ...

Kisser: Ja, det var det helt sikkert. Go' søndag i lige måde... ;-)

Annette's space sagde ...

Haha Mia....din hjemmestrikkede facan var ubeskriveligt underholdende men meget meget effektiv, og det er jo det eneste der tæller :-)
Meget meget dejligt at hilse på jer alle sammen til et så vellykket arrangement. Ha en dejlig fredfyldt søndag...Knus

REJEN sagde ...

Hej Mia, tak for i går det var hyggeligt at møde dig, og tak for køreturen....Ja det kunne være sjovt at mødes igen...

Anonym sagde ...

Tak for en rigtig god aften. I dag er jeg glad, træt og dejligt veltilpas - sådan har jeg det næsten altid når jeg har været til blogtræf. Derfor tror jeg simpelthen det er sundt for helbredet at gå til blogtræf..... jeg glæder mig til vi ses næste gang! *S*

Donald sagde ...

Ja det er noget af en udfordring at spise med pinde! Man fristes til at sige, at det var drillepinde. Jeg gik over til den femgrenede gaffel, og det passer fint med sushi, så vidt jeg ved. Men mon ikke nogle i gruppen havde erfaring med et sæt strikkepinde eller fire? Måske det hjælper lidt :)

Og når betjeningen i den grad står på pinde for at vi skulle have det godt, så er det jo fint!

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Ja, nød lærer nøgen kvinde at spidde med pinde... ;-) Det var SÅ hyggeligt at hilse på dig, og vi ses uden tvivl igen en anden gang...

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Selv tak, det var godt, at du kom godt hjem. ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Jens: Jeg er helt enig; det må bestemt være godt for helbredet, for jeg har også været i sådan et godt humør i dag... Vi ses igen en anden gang... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Donald: Ja, det var lidt nogle drillepinde, men jeg var egentlig overrasket over, at det lykkedes mig at spise noget overhovedet... Det kunne være gået meget værre... ;-)

Catarina sagde ...

Tak for en dejlig aften og rigtigt hyggeligt at hilse på dig. Jeg glæder mig allerede til næste træf, for der nu noget særligt over de der blogtræf som gær glad.

Ha' en dejlig aften. :)

Mia Folkmann sagde ...

Catarina: Selv tak og i lige måde. Vi ses nok igen snart...

Du må også ha' en dejlig aften... ;-)