lørdag den 1. januar 2011

Den første dag...


Den første dag i det nye år blev tilbragt med lidt af hvert. Julepynten blev endeligt pakket ned, for NU gik den ikke længere. Juletræet med de meget løse nåle blev forsigtigt lempet udenfor, og efter en tur i parken, hvor jeg mest af alt følte mig som Bambi på glatis, stod eftermiddagen på puslespil og Paulo Coelhos "Alkymisten" som lydbog. Jeg har hørt den før, men den kan sagtens høres igen - og denne gang fik min rare mand lov til at lytte med.

Puslespillet er noget af en udfordring, for der er intet billede at se efter, og når puslespillet engang er lagt, skal der løses en Agatha Christie gåde ud fra motivet.

Slet ikke nogen dårlig måde at tilbringe en nytårsdag på... :-)

11 kommentarer:

Megan sagde ...

Et nyt år er vel som et puslespil, der ikke er samlet endnu. Der ligger alle brikkerne - og det er op til dig at sætte dem sammen! Håber dit 2011 billede bliver fantastisk! :)

Godt nytår!

Kisser sagde ...

Tak for tippet med at lægge puslespil - jeg får lige pludselig stor lyst til det. Skal bare lige ud at købe et først.
Puslespil og lydbog - herlig og temmelig afslappende.

folehave's univers sagde ...

Puslespil er bare dejligt, jo større jo bedre. Jeg får også lyst til at lægge puslespil igen. Lydbøger er jeg stor forbruger af. Godt nytår.

Annette's space sagde ...

Puslespil er en skøn beskæftigelse....meget meget afslappende. Desværre har jeg ikke plads til den slags puslerier her!

Margrethe sagde ...

Puslespil er rigtig sjovt - og spændende måde at løse gåder på :-)
Rigtig Godt Nytår og god søndag :-)

Madame sagde ...

Det lyder vel nok som en hyggelig nytårsdag, Mia! Vi var ude at gå en kold tur i skoven - der måtte frisk luft til efter en nat med for lidt søvn på grund af fyrværkeriet.
Klem og god søndag :-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Du godeste, et pusselspil uden et billede at se efter, du er da virkelig noget af en detektiv: Lyder som en hyggelig eftermiddag, vi brugte også nytårsdag til at pakke julestadsen ned, og uha, der bliver da ogspå mere og mere for hvert år, men.... det er ganske uundværligt alt sammen.

Loppe sagde ...

Kære Mia

Nåede ,af forskellige årsager, desværre ikke at være med i julekonkurrencen, men hvor blev jeg glad da jeg så der kommer en ny til påske - Jubbiii....

Vil da lige rose illustrationerne.. de er simpelthen 'spot on' super søde og bare alletiders - det kan du godt hilse og sige ,;o)

Godt Nytår til jer i husstanden, jeg glæder mig til at følge jeres Anglof-am-ilia i 2011 og ønsker jer masser af Skønne Dage.

Knus & kh
Loppe

Pia sagde ...

Åhh.. sådan en dag holder jeg også af. Det er godt nok længe siden mine puslespil har været fremme, men jeg har ofte tænkt på at gå igang. Det ene er med over 10.000 brikker og er større end vores spisebord, så det tager lidt tid at få samlet ☺

Michael sagde ...

Jeg tror at vi har at gøre med en Mia Marple her, jeg kan fornemme at du er ret vild med krimigåder Mia, det er også lige efter mit hovede.
God aften.

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Hvor er det helt rigtigt set og sagt, Megan. Sådan er det lige præcis... ;-) Jeg håber også, at du for et forrygende år...!

Kisser: De to ting i forening er helt perfekte... ;-)

Folehave's Univers: Årstiden er lige til puslespil, men min tålmodighed rækker ikke til nogle, der er større end 1000 brikker... ;-)

Annette's Space: Herligt afslappende, ja. Og også lidt frustrerende. Som lige nu hvor jeg bare ikke KAN finde de brikker, der passer sammen... ;-)

Margrethe: Ja, jeg elsker vist i det hele taget udfordringer til de små grå... ;-)

Madame: Åh ja, vi kom også meget sent i seng, og det kan altså godt mærkes næste dag. Men dejligt med en tur i frisk luft... ;-)

Sussi: Jeg har også en masse julepynt, som jeg elsker at tage frem år efter år. Og der kommer lidt nyt til hvert år, så jeg har flere kasser efterhånden... ;-)

Loppe: Tak for din ros og dine søde ord. Jeg glæder mig også til fortsat at følge din blog i det nye år... Knus

Pia: Jeg tror, at et 10.000 stk. puslespil ville være lidt i overkanten... Men det er SJOVT at pusle... ;-)

Michael: He he, lidt Mia Marple er der nok over mig. Jeg elsker i hvert fald detektivspil og gådeløsning og alt muligt andet i den boldgade... ;-) God aften til dig også...