torsdag den 6. januar 2011

Fundet igen...


Så har jeg prøvet at blive fundet på Facebook… :-)

Jeg har en FB-side, men det er ikke én, jeg bruger særligt aktivt. Så min forbavselse (og glæde) var stor, da en besked dukkede op fra en meget god veninde, jeg havde som 20-årig - dengang jeg boede i Bruxelles. Jeg tog hjem efter to år i det belgiske, men hun blev boende sammen med sin danske mand, der også var ansat dernede.

Og i dag mødtes vi til te og snak – og det var ligesom gamle dage. For selv om der er gået ret mange år, så er vi jo stadig de samme indeni.

Det var superhyggeligt – og næppe sidste gang vi ses… ;-)

7 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

hvor hyggeligt, jeg fandt også en gammel veninde på FB, men nu har jeg "nedlagt" min FB, jeg syntes ikke rigtig at der "skete" noget særligt - der "sker" mere i blog-verdenen :-)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Helt enig. Jeg holder meget af blog-verdenen, men er lidt ligeglad med FB. Men den KAN altså bruges til noget fornuftigt... ;-)

Michael sagde ...

Det er lige der FB kommer til sin ret Mia, jeg tror at mange har fundet sammen efter at have været borte fra hinanden i lang tid.
God dag til dig og dine.

mette b sagde ...

Det er så dejligt at genfinde mennesker, man holder af. Jeg har også gennem FB fundet gamle venner og sågar min fætter og kusine i USA, som jeg ikke har set siden 1981 :)

Klem

Madame sagde ...

Tillykke sikke en glæde, Mia! Facebook er nemlig rigtig nyttig - jeg har prøvet det samme og er både blevet fundet og har selv fundet gamle venner, kolleger og familiemedlemmer. Jeg har været ude at spise frokost med flere af dem :)

REJEN sagde ...

Hvor hyggeligt at en veninde fra tidligere er dukke op igen. Ja Facebook er meget nyttig ind imellem, trods alt...jeg bruger det næsten ikke, men jeg er da på...

Pia sagde ...

Jeg har også brugt en del tid på FB, og har ledt efter gamle klassekammerater, og kun fundet en enkelt. Det er ikke meget, når vi var 21 der fulgtes fra 1. til 7. klasse. Okay, en mere har jeg fundet, da hun er min kusine :-)