fredag den 11. marts 2011

En forårseftermiddag


Jeg skulle egentlig bare have været i postkassen med et brev, men undervejs opdagede jeg, at det var blevet forår. Så turen blev udvidet med en timelang vandring Bernstorffsparken rundt, og det var jeg ikke ene om at have fundet på. Det myldrede med hunde og hundeejere i alle størrelser og udformninger, og der blev gået til, skønt stierne var ret smattede.

Hvor dejligt at se sol og liv igen, og hvor livsbekræftende med alle de knopper, der er lige på nippet til at springe ud.

Det bedste var dog på vejen tilbage, hvor jeg blev belønnet med det skønneste, jeg ved: To store, smukke svaner, der fløj elegant hen over en lyseblå fredagshimmel akkompagneret af vingesus.

Rigtig god weekend!

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Og rigtig god weekend også til dig, Mia - jeg var også ude at gå i det smukke vej. Men det har været meget ustadigt med både regn og hagl indimellem. Ja, foråret er lige på spring ...

Hyacinth Bucket sagde ...

Ja,Bernstorff Parken er jo velkendt af en hundeejer som mig.
Hvor har vi gået mange ture der og endt ved Svenske-huset..:-)
Min datter har også fotograferet vintergækker og knopper på træer i vores have.
Det var lige et lille ophold i slud/hagl/regn, og en solstribe fandt sin vej.
Men det stormer her oppe i det nordjyske, så meget at jeg i nat var bange for at taget ville flyve væk...:-o)
Men der ligger bunker af sne rundt på ejendommen og på markene endnu.
Tålmodigheden er ikke stor i disse dage hvor vi venter og venter på foråret.

Kram fra Lisbeth

Hyacinth Bucket sagde ...

Jeg glemte lige....Jeg elsker din header..:-o)

Hej igen fra Lisbeth

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jo tak, dagen startede helt anderledes ud. Det blev meget mørkt og stormfuldt og regnfuldt og alt muligt ubehageligt, så det med foråret kom lidt som en (behagelig) overraskelse... ;-)

REJEN sagde ...

Ja ind imellem kan man virkelig fornemme foråret, det er dejligt...God fredag aften til dig Mia...;-D

Mia Folkmann sagde ...

Hyacinth: Det stormede også her, men ikke ret længe heldigvis. Bernstorffsparken er rigtig dejlig at gå i, og den søde gule villa er bare så fin.

Mon ikke solen og varmen de kommende dage får gjort kål på snebunkerne? De må godt forsvinde helt og ikke vende tilbage før til jul... ;-)

TAK for rosen - jeg er også selv så glad for min header, for det er jo mig i en nøddeskal. Jeg er ved at opsætte en ny webshop, og der kommer en anden fin header på, der er lavet i samme stil. Det er godt at have sin egen private illustrator... ;-) Knus

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Ja, det er lidt april-agtigt med vejrskift fra den ene yderlighed til den anden. God fredag aften til dig også... :-)

mette b sagde ...

Sikke en dejlig tur, du har været på. Hos os har det også været ustabilt, men jag fik en lille tur sammen med en god veninde, da solen skinnede og varmede.
God weekend.

Mia Folkmann sagde ...

Mette: Det blev nemlig sådan en dejlig tur, og hvor jeg dog har savnet at komme ud og røre mig ordentligt uden at få frosset næsen af... ;-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Det lyder dejligt, tør vi virkelig tro at det er nu det er nu - håber på en rask spadseretur i morgen, jeg har mest været inde i denne uge, med en gevaldig forkølelse, men nu lysner det.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Åh, det lyder ikke rart med den forkølelse; forhåbentlig har den lettet så meget, at du kan komme ud i luften - det hjælper ofte på forkølelser. God bedring! :-)