fredag den 29. april 2011

Historiens vingesus...


Jeg skrev tidligere, at jeg altid har været så betaget af Westminster Abbey. Måske skyldes det en meget speciel oplevelse, min rare mand og jeg engang havde, da vi var i London.

En sen aftentime gik vi hjem langs Themsen, og da vi passerede Westminster, hørte vi orgeltoner derindefra. Vi gik hen til indgangen og tog i døren, men der var selvfølgelig lukket så sent. I det samme blev døren dog alligevel åbnet, og én af kirketjenerne kiggede ud. "Kom bare ind", sagde han venligt. "Organisten sidder alligevel og øver til morgendagens gudstjeneste".

Så vi kom ind og fik vores egen private rundvisning i de fantastiske omgivelser, akkompagneret af de smukkeste orgeltoner...

I Westminster ligger 17 kongelige begravet og en lang række kendte personligheder, blandt andre Lewis Carroll, Oliver Cromwell, Charles Darwin, William Shakespeare og Oscar Wilde.

5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det må have været en fantastisk oplevelse

Michael sagde ...

En rigtig dejlig oplevelse Mia, og smuk er kirken ihvertfald også.
I kærlige tanker, god weekend.

Mia Folkmann sagde ...

Kirsten: Det var så spændende, for det var om vinteren, og der var halvmørkt i den kæmpestore kirke, så stemningen var meget speciel. Jeg glemmer det i hvert fald aldrig... :-)

Michael: Ja, den er både smuk og historisk spændende. Rigtig god weekend til dig også... :-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Næste gang jeg er i London MÅ jeg altså ind og kigge, synes aldrig at der er tid nok i London.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Westminster er værd at bruge tid på, synes jeg. Men jeg har heller aldrig tid nok til alt det, jeg gerne vil... ;-)