fredag den 29. april 2011

Til lykke til brudeparret...


Jamen, så er jeg her i mit dejlige Hollymount. TV'et er tændt, så jeg kan følge med i festlighederne, der er lavet te og dækket morgenbord, og der er købt ind til hele weekenden, så jeg ikke behøver at gå glip af noget. I dag er det helligdag herovre, og det er det faktisk også på mandag, selv om mange butikker alligevel holder åbent.

Englænderne er ret optagede af dagens begivenheder, og man forstår det så godt. Krisen har været hård ved de fleste, og man trænger virkelig til en opmuntring. Dagens bryllup giver sammenhold og glæde i hverdagen, og genvordighederne kan glemmes for en tid.

Jeg sender små indlæg i dagens løb med mine personlige oplevelser af dagens begivenheder... :-)

4 kommentarer:

Megan sagde ...

Du må have en dejlig dag, Mia. Det lyder skønt med veldækket morgenbord og tændt TV i dit engelske paradis. Havde gerne siddet dér med dig nu! ;)

Men jeg skal skrive i dag. Der er lige nogle ord ...

Nyd dagen. Knus.

Hallingstad sagde ...

Skønt, Mia! Kunne ikke lade være med at tænke på dig en dag som i dag, og jeg læste jo forleden dag at I var taget derover. God fornøjelse sådan helt tæt på (eller i hvert fald meget tættere på en os her i Danmark...)! Knus; Heidi

Lene sagde ...

Jeg vil glæde mig til en anderledes royal reportage, god dag til dig :-)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Det havde været hyggeligt, om du var her. Men jeg kender godt det dér med ord... ;-)

Hallingstad: Tusind tak. Det er vældig hyggeligt at mærke lidt af den festlige stemning, der dog sikkert er meget stærkere i London to timer herfra... ;-)

Lene: Ja, anderledes - det bliver den helt sikkert... ;-)