mandag den 2. maj 2011

Flere dyr...


Jeg synes godt nok, at her er flere rovfugle, end der plejer at være. I dag fik jeg et spændende besøg af en flot glente, der landede i det gamle træ lige uden for køkkenvinduet.

Der sad et lille egern oven på skuret lige nedenunder, og det fik vist noget af et chok, da den store fugle fløj hen over hovedet på det. Bagefter sad det helt stivnet meget længe med halvlukkede øjne, som om det var paralyseret af rædsel. Jeg blev helt bekymret og gik udenfor, men så kom der heldigvis liv i det igen.

Og her til aften sad uglen og tudede som en gal i træet. Det er sådan et godt træ! ;-)

6 kommentarer:

REJEN sagde ...

Sikke et træ, kan du ikke tage det med hjem, så kommer jeg forbi og kigger på fugle ??....Herligt med sådan et liv i haven og stakkels egern sikke et chok...;-D

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Jeg siger dig; det træ er bolig og landeplads for alle mulige dyr... Ja, jeg var helt bange for, at der ville komme en anden og snuppe det lille egern, fordi det sad som en saltstøtte så længe... ;-)

Madame sagde ...

Uha ja, rovfugle er skræmmende - jeg jager dem altid væk fra min have. Lige nu ligger der til gengæld et rådyr og sover uden for mit køkkenvindue - ved grenbunken, så den er svær at se - ren idyl :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Åh, det lyder meget idyllisk. Sådan ét har jeg ikke her; ikke endnu da - men måske er det godt det samme. Jeg tror nok, at der er mere jagt på markerne (ikke mine!) heromkring, end der er hos dig. Jeg kan nu godt lide rovfugle; de er en del af det hele, og de er så flotte. Og uden dem ville jeg nok blive invaderet af mus m.m. - mere end jeg allerede er... ;-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Det er da helt fantastisk. I min have har jeg..... lad mig nu se.... 3 gråspurve og en solsort.... men de er nu også meget søde :-)

Inge sagde ...

Det træ er jo nærmest en dyrepark.. Det må være dejligt med udsigt til sådan et træ.. :-)