tirsdag den 10. maj 2011

Underlig vejrudsigtDet er ikke kun vejret, der er underligt - vejrudsigterne er det også.

I går morges vågnede jeg og så vejrudsigten, der lovede strålende sol. Hurra! tænkte jeg, så kan jeg rigtigt få fotograferet. Men næh nej. For aldrig så snart jeg havde sat mig ud i bilen, begyndte det at regne. Og det blev det ved med resten af dagen. Iblandet lidt torden og sådan cirka 5 minutters sol.

Jeg fik taget et par billeder på de fem minutter, og det er jo ikke meget at prale med. Men jeg er ved at "spare sammen" til en artikel om Ludlow, der er en dejlig by med et gammelt slot og mange gamle huse.

Jeg fik også besøgt mine leverandører og har nu endnu flere varer, der skal med hjem. Jeg ved ikke, hvordan jeg får plads til det hele - men det er nu et tilbagevendende problem... ;-)

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Det gamle slot i Ludlow ser måske ekstra godt ud i regnvejr :-)

Nej, det var rigtig synd, at vejret var så dårligt, når du skulle på fotosafari. Men jeg gætter på, din have ser vidunderlig ud i al slags vejr. Klem!

REJEN sagde ...

Æv, men nogle gange får man også rigtig gode billeder i "dårligt" vejr...men håber at det bliver bedre så du kan få taget nogle billeder..;-D

Megan sagde ...

Det lyder som rigtig engelsk vejr og det har vel også sin charme. Men alting ser nu bedre ud i solskin og når man skal fotografere ... ja så vil man gerne have strålende sol! :)

Her skinner solen, hvis det kan trøste lidt ;)

God dag.

Gowings sagde ...

Ligesom Megan ovenfor slog det mig at: det lyder da meget engelsk?

Sussi / Sussinghurst sagde ...

og så er det ekstra godt med en lille kop te og en scone, når det regner...... tror jeg

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Pyt, i dag har vejret været fint, og jeg har det udmærket i al slags vejr. Men regnvejrsmørke billeder gør sig ikke så godt... ;-) Knus

Reje: Ja, man kan sagtens være heldig, men det var jeg ikke... ;-)

Megan: Jeg holder meget af gråvejr og regnvejr, hvis jeg kan sidde indendørs et hyggeligt sted.


Gowings: Det er så engelsk, så engelsk - og det er også fint nok. Dur bare ikke til artikler... ;-)

Sussi: Hvordan ku' du gætte det?? ;-)