onsdag den 24. august 2011

Hjemme igen

Hjemme igen - og nu er det min tur til at gå på marked. Nærmere bestemt loppemarked - for vi er i gang med en større oprydning i skabe og gemmer. Første gang bliver på søndag, hvis ellers vejret vil, for her er det udendørs. Vi står bag Charlottenlund station fra 8.00 - 14.00.

Næste gang er det på Charlottenlund Travbane, hvor der bliver holdt (indendørs) loppemarked lørdag den 17. september. Her har jeg aldrig været før, så det er lidt spændende.

Hvad jeg skal sælge? Ja, det bliver blandt andet musik og lydbøger, porcelæn fra England, bøger, tegneserier og alt muligt. Vi lægger på flere måder an til en "lettere" tilværelse... ;-)

7 kommentarer:

REJEN sagde ...

Velkommen hjem igen...Smart måde at få ryddet op i skabene på..Håber vejret holder..;)

Ord i landskap sagde ...

Nå skulle jeg vært nærmere!!!

Madame sagde ...

Velkommen hjem, Mia. Det lyder vel nok spændende med dine loppemarkeder - og dejlig selv at få ryddet lidt ud! Klem

Megan sagde ...

Jeg bør jo nok holde mig langt væk, med det du sælger ud af! ;)

Men engang i mellem må vi rydde ud. Gøre plads. Feng-shui. Det kommer jeg også til i højere grad, inden vi skal flytte. Så måske skal jeg lave mit eget loppemarked. Hvem ved?

God dag og velkommen hjem! :)

Anonym sagde ...

Altså.... jeg var lige ved at sige.... kan du ikke lige komme forbi og hente mig!!!! Jeg har også en bunke "ting og sager" som jeg gerne vil sælge.

Nå, nevermind. Jeg forsøger at give det væk til venner og bekendte.

Rigtig god fornøjelse på lørdag!

Brittsol sagde ...

Håber at du får solgt en masse ting, og velkommen hjem.

Annette sagde ...

Velkommen hjem.
Held og lykke med salget på lørdag, jeg håber at I får et dejligt vejr til aktiviteterne. Jeg ser, at det er dejlige ting du agter at sælge, det er vist godt at jeg ikke lige kan komme forbi ☺.
En skøn weekend til dig.