tirsdag den 1. november 2011

Forsider


Forsiderne til mine magasiner bliver til på mange forskellige måder: Nogle billeder køber jeg mig til; andre er mine egne "heldige" skud - som nu det, der er på ANGLOFILIA lige nu. Det billede blev taget i haven ved Hidcote på en aldeles vidunderlig efterårsdag, hvor min rare mand og jeg gik rundt og havde en lille intern fotokonkurrence - sådan som vi tit har. Hvem får den flotteste vinkel, det flotteste lys, det flotteste motiv... I dette tilfælde var det mig, der vandt... ;-)

Atter andre bliver til ved tilfældigheder - som den SKØNNE DAGE forside, jeg er så vældig glad for. Vi fik en smuk buket blomster forærende af ejendomsmægleren, fordi vi skulle holde "åbent hus" - og den buket var så køn, at den måtte udnyttes. Og det blev den - for det er den, der pryder den gyldne efterårsside her...

7 kommentarer:

Rejen sagde ...

det er da også nogle superbillede, ingen grund til at betale sig fra det når du har klarer det så fint selv..;D

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Mange tak. Spare, hvor der spares kan... ;-)

Ellen sagde ...

De bedste ting sker ofte ved rene tilfældigheder :-)

Jeg røg lige mange år tilbage i tiden, da jeg så Puk-bøgerne i forrige indlæg. Hvor hyggeligt. Jeg havde også alle Susy-bøgerne, og Jan-bøgerne lånte jeg af min fætter. Herlig læsning dengang.

Brittsol sagde ...

Smukt rosenbillede.
Puk, Susy, Jan og Flemming bøgerne har jeg læst med den største fornøjelse da jeg var barn.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, du har helt ret - de bedste ting sker næsten altid ved tilfældigheder... ;-) Jan-bøgerne kender jeg vist kun af navn, men Susy bøgerne havde jeg også.

Brittsol: Tak! :-) Læste du også Flemming-bøgerne? Så er jeg ikke den eneste "drengepige"... ;-)

Madame sagde ...

Sikke et dejligt billede, Mia - ja, tilfældigheder kan give os flotte billeder. Da jeg i går skulle i 'brugten' for at ose lidt, og solen skinnede på kanalen i Frederiksværk, tabte jeg både næse og mund ...
Klem og god onsdag til dig!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Åh ja, dit dejlige billede fra Frederiksværk var så smukt! Og det bragte minder til mig, der både var så tit i Frederiksværk på ferie som barn og senere havde sommerhus lige ved siden af... Knus og god dag til dig også...:-)