tirsdag den 6. december 2011

Dejlig tirsdag

Et af butikkens julekort...

I går brugte jeg hele dagen til at komme på plads og gøre orden på mit lille showroom på Ordrupvej. Jeg har tænkt mig at holde åbent et par dage om ugen, og så skrive ugens åbningstider på min hjemmeside og på Facebook. Måske kunne det virke?

I dag skal jeg sidde og skrive i fred og ro. Lige pludselig kan jeg mærke, at det er det, jeg trænger til, for der har været fart på i næsten en måned. Julefreden må meget gerne sænke sig nu, og det varer ikke længe, før kassen med julepynt bliver fundet frem. :-)

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke et fint julekort du viser her - det minder mig om, at jeg vil begynde at skrive mine julekort i dag :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, vi er da heldigvis nogle, der stadig skriver "rigtige" julekort... ;-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

... og jeg har fået mit føste julekort i dag, fætter vil nok sikre sig at han får et i år - og selvfølgelig gør han det.

Gowings sagde ...

Åh, julekort ja. På en tur til London (i november måned) sad fruen og jeg i tube'n og kiggede en yngre dame over skulderen; hun sad og redigerede i en enorm liste med måske hundrede navne, rubriceret under sære forkortelser som: NZ, AUS, GB, GBZ, GBM, NY, PA o.s.v. Det tog os lang tid at regne ud, at det var årets julekortkorrespondance der blev organiseret på papirarkene :)

Nåh, jeg må ned efter julekort...

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Ja, selvfølgelig gør han det. Det er bare så hyg'ligt med rigtige julekort... ;-)

Gowings: Englænderne går meget op i julekort, og udvalget af kort er helt utroligt. Jeg var lige ved at købe nogle fine kort-organiserings-mapper, men jeg tror nu ikke, at danskere er julekortskrivende i lige så høj grad... ;-)