fredag den 13. januar 2012

Min nye hjemmeside


Jeg fik jo en ny hjemmeside i julegave af min rare mand - og NU er den kommet ud på nettet. Jeg synes, at den er så fin, og så "samler den trådene op" omkring det, jeg er - og det, jeg gør.

Der er selvfølgelig lidt flere ting, jeg kunne tænke mig at få på - blandt andet nogle oplæsninger. Det vil jeg eksperimentere med i næste uge, for lige nu skal jeg til Jylland.

Denne weekend foregår nemlig i dejlige omgivelser nær Rebild Bakker sammen med en samling skønne damer, der ligesom jeg er selvstændige på den ene eller anden måde. Vi skal prøve at hjælpe hinanden med gode råd og ideer, så hvem ved, hvad der kommer ud af det? Jeg er dog sikker på, at det bliver GODT!

Rigtig god weekend!

9 kommentarer:

Madame sagde ...

Tillykke med den flotte hjemmeside, Mia! Hvor er det dejligt at din mand kan sådan noget. Og rigtig god tur til Jylland - det lyder spændende med jeres netværk!

Lene sagde ...

Tak i lige måde. Din nye hjemmeside ser rigtig flot ud, tillykke med den :-) Og så kommer du jo op i nærheden af mig, jeg håber at vejret tillader jer gode gåture, for Rebild bakker er et skønt område.

Rejen sagde ...

Tillykke med din nye hjemmeside, der er en masse fine ting at kigge på og fristes af...Håber du får en masse inspiration og godt vejr til din weekend i det jyske...;-D

Ellen sagde ...

Tillykke med dit nye 'barn' - det er smukt, og jeg håber det får en lys og lykkelig fremtid.
Også god fornøjelse med netværksdyrkningen - sådan noget kan være så utrolig givende på flere plan.

mette b sagde ...

Tillykke med den nye og flotte hjemmeside fuld af fristelser!

Hav en dejlig dag i hovedlandet :)
Klem

Inge sagde ...

Tillykke med din nye hjemmeside, hvor er den lækker.. Sad lige og faldt i svime over dit skønne engelske hus.. :-)

Lill-Karin sagde ...

Det var jo en flott og informativ side. Følte jeg ble bedre kjent med deg, og det du har gjort opp gjennom årene!

Og det huset deres i England er jo bare vakkert...Sukk...

Annette sagde ...

Kære Mia, hvor er det en smuk gave du har fået af din mand. Jeg har selvfølgelig surfet rundt på siden og glædet mig over den lette tilgang til alle emnerne og det smukke layout. Tillykke med gaven.

Latteren har også holdt sit indtog på matriklet her til morgen. Jeg kendte ikke klippet fra BBC om at kende sin begrænsninger. Men nu gør jeg og vil prøve at efterleve det, selv om det nok bliver svært ☺.
En skøn dag til dig.

Mia Folkmann sagde ...

Tusind tak for jeres søde kommentarer. Jeg er nu vendt tilbage efter en dejlig forlænget weekend ovre vestpå... :-)