tirsdag den 17. januar 2012

Ny mandagsbeskæftigelseNu syntes jeg altså, at der skulle ske noget! Så i går begyndte jeg at gå til Pilates - fordi jeg vidste, at det var noget med at styrke muskler og strække ud.

Det var det også! I dag er alle mine stakkels muskler ømme og brugte - også ukendte, glemte og gemte muskler...

For dem, der ikke ved, hvad Pilates er, kommer her en lille video. Det skal dog lige bemærkes, at det slet ikke så sådan ud, da jeg foretog øvelserne... ;-)

6 kommentarer:

mette b sagde ...

Hvor er det godt at du er startet. Pilates er en skøn måde at stramme sig selv op på. Jeg har gået til det 4-5 gange nu og ser helt sikkert heller ikke så yndefuld ud som i filmen.
Jeg synes det er svært både at knibe, stramme maven ind, lave selve øvelsen OG trække vejret samtidig, men det kommer forhåbentlig hen ad vejen.
Klem og god dag med ømme muskler!

Mia Folkmann sagde ...

Mette: Hvor er jeg glad for at høre, at det ikke kun er mig, der havde svært ved at gøre det hele på een gang. Men jeg håber på en bedre holdning og en mindre øm ryg; mon ikke Pilates kunne hjælpe med det?!

TAK og god dag til dig også. Knus :-)

Frk. Anemone sagde ...

Pilates har jeg hørt meget godt om, desværre ikke prøvet det selv. Men jeg går til bodytoning, og det giver godt nok også ømme muskler. Det vigtigste er nok at GØRE noget for at holde sammen på det hele :)

Mia Folkmann sagde ...

Frk. Anemone: Hi hi, ja det gælder om at holde sammen på det hele i vores alder... ;-)

Bodytoning kender jeg ikke, men jeg synes, at der er visse ting i Pilates, der minder mig om min ungdoms Jane Fonda træning, men hun har måske også brugt nogle af øvelserne i sit program...?!

Madame sagde ...

Sikke en god idé at melde sig til sådan et kursus! Jeg har planer om mere målrettet motion, og pilates lyder rigtig spændende.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg håber, at sådan en ugentlig "omgang" kan holde mig på det rette spor i hverdagen... :-)