onsdag den 22. februar 2012

Seneste projekt


Lige i øjeblikket sidder jeg og "hygger mig" med sjove projekter. Jeg synes i hvert fald, at de er sjove, og forhåbentlig er der også andre, der vil synes det. Det har været lidt af en udfordring, for jeg har aldrig prøvet at lave hjemmesider før - men nu kan jeg. Så nogenlunde... 

Det første projekt er netudgaven af ANGLOFILIA magasinet - sådan i "light" version. Her kommer små artikler, tips og ideer og hvad jeg nu ellers hitter på. Så hvis du vil se lidt engelsk inspiration, er du velkommen til at kigge ind lige her... :-)

Og så vil jeg ellers gå i gang med det andet projekt, der selvfølgelig er SKØNNE DAGE på nettet...

5 kommentarer:

Hyacinth Bucket sagde ...

Super fin hjemmeside...:-)
Her er det nyeste Anglofilia læst og nydt på sengekanten.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage turen i Barnaby land.
Min datter og jeg har talt om det før, men vi skal gave nogen til at passe vores dyreflok først..:-)

Hej fra Lisbeth

Madame sagde ...

Sikke en god idé, Mia! Tillykke med den flotte hjemmeside for ANGLOFILIA. Det må være et stort, men sjovt arbejde at lave sådan noget selv.

Mia Folkmann sagde ...

Hyacinth: Tak! Ja, det kan anbefales at tage turen i Barnaby-land. Jeg sad også og blev helt elendig efter at komme derover igen, da jeg skrev artiklen... :-)

Madame: Tak! Ja, jeg har vist fået et par grå hår af den side, men nu tror jeg, at jeg har fundet ud af det. Forhåbentlig vil den næste være nemmere. :-)

Lisbeth sagde ...

Super god ide Mia - hehe jeg har jo engang opfordret dig til det og glæder mig til det føres ud i livet:-)

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Ja, det har du jo. Jeg er ikke så hurtig, men nu arbejder jeg intenst på digitale udgaver af magasinerne. Skal bare lige finde ud af, hvordan det "funker"... ;-)