søndag den 5. februar 2012

Snehvid morgen


Jamen, det er da vældig kønt med alt det hvide pudder, der dækker haven. Ingen tvivl om det. Det dækker stierne og tysser på skridt, men det dækker altså også for muligheden for at finde føde, hvis man er en fugl eller et dyr.

Så jeg har været ude tidligt med rive og sneskovl og kogende vand i kanden, så nu er der frisk, drikkeklart vand og masser af æbler, frø og nødder. Fuglene var så sultne, at de sad ganske tæt ved mig, mens jeg gik rundt og ryddede, og så snart jeg havde taget bare et enkelt skridt væk, kastede de sig over maden.

Og nu sidder jeg her og hygger mig med den sene morgenmad med god samvittighed. For på den anden side af ruden spises der også...

2 kommentarer:

folehave's univers sagde ...

Ja smukt er det Mia, og her fodres der også. Pludselig er det blevet lidt vanskeligt at finde fugls føde. Hønsenes vand fryser til hurtigt, så jeg er ude med den varme kande ,der også.

Mia Folkmann sagde ...

Folehave's univers: Ja, der skal da også sørges godt for høns og andre fjedrede venner... Det betyder meget med vand, og jeg kan se, at de er så glade for at få det... :)