søndag den 17. juni 2012

Smukke, gamle bilerPå den udstilling, jeg nævnte i går, var der først og fremmest biler. Smukke, gamle biler, der tydeligvis blev passet og plejet efter alle kunstens regler.

Der blev snakket og sammenlignet, den blankpolerede krom blev kærligt klappet, og man prøvede forsigtigt at sidde i de håndsyede lædersæder. Jo, det var en fornøjelse.

Jeg ved, at den slags ikke er til at betale i dag,  men jeg savner alligevel glæden ved det smukke håndværk og ting, der blev lavet for skønhedens skyld. Det gælder både biler, huse, møbler og meget andet.

8 kommentarer:

Loppe sagde ...

HELT ENIG !!!

Ha´ en dejlig dag
Knus

Mia Folkmann sagde ...

Loppe: I lige måde, Loppe... :-)

Madame sagde ...

De er skønne at skue :-) Vi har en dag hvert år her i byen, hvor veteranbilerne kører rundt og bliver beundret - det er fantastisk at se!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det er en fornøjelse - men der må være meget arbejde forbundet med dem. De har jo dog en vis alder... ;-)

Susanne sagde ...

Hvor er de fine. Det er dejligt, at nogen er blevet så fint bevaret, så vi andre kan få lov at glæde os over det fine...

Mia Folkmann sagde ...

Susanne: Ja, jeg kan godt forstå, at nogle finder stor glæde ved at eje sådan en smuk bil... :-)

Nick Burns sagde ...

Whereabouts was this Mia? I can tell by the stone wall and the buildings that this is the Cotswolds. Beautiful part of the world. My Grandparents lived here in Lower Slaughter, I have always loved this part of the country.

I wonder if the cars on display had come from the Motor Museum in Bourton-on-the-water? Have you ever been there, they have some great cars on display

Mia Folkmann sagde ...

Nick: This was Broadway (I always go to Broadway, when I am in the UK). I know Lower Slaughter very well - I actually wrote an article about it at some time.

I do not now where the cars came from. I think they were privately owned, but I am not sure. I do know the Motor Museum, but I have never visited it. I must do so one day... ;-)