søndag den 30. september 2012

En sæbeopera på højt plan


"En sæbeopera på højt plan". Det kaldte man den populære "Downton Abbey" i engelsk radio forleden. Og lidt er der måske om det, men jeg synes altså, at den er så vældig god.

Næsten hver aften under flytningen slappede vi af med et afsnit af den engelske serie, og til min store glæde kommer der endnu en række afsnit inden så længe. For selv om jeg næsten kan gætte mig til handlingen, så er det alligevel en fornøjelse at følge med i den lidt "Matador-lignende" serie.

Hvis du ikke har set den, kan den anbefales...

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Vi har også fulgt serien med stor fornøjelse og glæder os til næste sæson :-)

Krearier sagde ...

Erkender blankt, at jeg slet ikke er til engelske serier, film osv. - men nu er jeg i det hele taget ikke til serier eller film, så det skal der nok ikke ligges så meget i :D

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, jeg glæder mig også til næste sæson.... :-)

Krearier: Ti hi, jeg så engang stort set alle film, men efterhånden bliver det ikke til så meget. Netop disse engelske serier holder jeg dog meget af. :-)

Ellen sagde ...

Den er da bare fantastisk! Absolut sammenlignelig med Matador. Tredje sæson går i UK for tiden, og C har lovet at købe dvd'en, så jeg kan smugkigge ... det varer alt for længe, inden de sender den fra dansk tv, er jeg sikker på :-)