torsdag den 15. november 2012

Med fod på engelsk jord

Så er jeg ankommet, og turen hertil er gået så fint. Hollymount ligner sig selv, og vejret har vist sig fra den bedste side.

Jeg har fået den "skøre" idé at skrive rejsebreve og vise billeder de næste 12 dage på min ANGLOFILIA blog. Måske har du lyst til at kigge med? Adressen er ny, for jeg har jo måttet starte forfra med en hel ny side, fordi den gamle blev nedlagt af hackere...

Du kan se den nye (endnu lidt ufærdige) side lige her...

12 kommentarer:

Hanne Bente sagde ...

Godmorgen Mia
Jeg har ikke været inde på din blog en uges tid - for jeg fik en advarsel at der var virus på den.....i dags prøvede jeg så, og BINGO, kan se at den er i orden igen.
Håber at du får nogle gode dage i England.
Knus Hanne Bente

Madame sagde ...

Det er dejligt at høre, at du er kommet godt frem! Jeg tager straks et kig på dit rejsebrev :-)

Madame sagde ...

Glemte at skrive at det er da forfærdeligt, at din ANGLOFILIA blog blev angrebet af hackere!

Haverose sagde ...

Det er en meget hyggelig ankomst du har i Hollymount :-) - Har lige læst dit rejsebrev 1, og hvor heldig du er, at I har sol! Hvor er egernet bedårende med bunden i vejret ;-)

Godt Anglofilia kom op igen efter de ��@€x!⚡⚡!!!
hackere!

�� Rose

Fruen i Midten sagde ...

Det er da en fin og ikke skør ide at skrive rejsebrev! Og jeg får sådan en lyst til at gå en lille tur i haven, mens du gør teen klar :-)

Stegemüller sagde ...

Jeg vil gerne følge dine rejsebreve, men din side tilbyder ingen feeds og jeg husker ikke adressen af mig selv. Der er smadder ærgerligt at du blev hacket, bla. fordi feeedet på din gamle side fungerede upåklageligt.

Jeg sætter selv lige vand på til te...

Ellen sagde ...

Jeg kan godt lide skøre ideer og kigger da lige over for at læse rejsebeskrivelser :-)

Mia Folkmann sagde ...

Hanne Bente: Ja, der var "hacker-besøg" på min side, så den var lagt ned nogle dage. Ja, her er bare så dejligt... :-)

Madame: Ja, det er ikke sjovt at skulle starte forfra, men heldigvis var jeg ikke kommet så langt. Tænk, hvis man havde blogget i flere år...

Haverose: Ja, jeg har også bandet stygt, kan du tro. Lige nu prøver jeg at finde et nyt system at blogge i, så der sker lidt hist og pist på siden. Ja, er det ikke nuttet det lille egern; de tidligere gæster har lagt kogte majs ned i bøtten, og det kan den åbenbart vældig godt lide.

Fruen i Midten: Kagerne er også gode, kan jeg betro dig... ;-)

Stegemüller: Nej, jeg ved det - jeg er slet ikke sikker på, at jeg KAN få feeds ind, for siden er lavet i Adobe Muse og er altså ikke en blog som sådan. Men noget skulle jeg finde på i en fart... ;-)

Ellen: Skøre ideer KAN jo af og til vise sig at være mindre skøre... ;-)

Anette sagde ...

Det var da en dejlig skør ide med rejsebreve, jeg glæder mig til at læse med.
Godt du havde en god rejse derover.
KH Anette

Mia Folkmann sagde ...

Anette: Jeg vil bare håbe, at vejret arter sig lidt bedre; billeder tages nu bedst, når det ikke er grågrumset, ikke også?! ;-)

Anette sagde ...

Du har ret, sådan gårt i gråt er lidt kedeligt, men hvis det er rigtig diset kan du bruge det kreativt(som her: http://akogv.blogspot.dk/2011/11/sa-blev-den-store-sn-fejret-fik-gaver.html).
Og hvis det en aften er lidt diset, så prøv at tænde alt lyset i dit fine hus og gå udenfor og og fotografer huset gennem disen, det kan godt blive fine billeder. Men du skal nok bruge et stativ eller noget at støtte kameraet til.

Men selvfølgelig håber jeg du får fint klart solskinsvejr, så du rigtig kan få glæde af efterårsfarverne.
KH Anette

Mia Folkmann sagde ...

Anette: Ja, jeg kan tydeligt se, at man kan få noget flot ud af gråvejr; det må jeg øve mig på... Mange gange er stærk sol ikke nogen fordel - det har jeg lært på den hårde måde. Jeg har et par gange været ude og besøge haver, hvor solen strålede fra en skyfri himmel, og alle billederne blev kedeligt "udbrændte". Så for meget af det gode kan også være dårligt, når man fotograferer... :-)