fredag den 18. januar 2013

Hus for én i Broadway


Hvis I nu kigger på billedet af bilen i går, så kan I se et lille hvidt vindue i baggrunden til højre. Det vindue tilhører et lillebitte hus, der er til salg, og som vi kiggede på for sjov.

Der er to værelser: En stue forneden ved siden af køkkenet og et soveværelse for oven ved siden af badeværelset. Det er alt, men til gengæld koster det kun ca. 1.700.000.

Og så ligger det midt i Broadway, der - sammen med Great Malvern - er én af mine favoritbyer. Det ligger endda midt på den fine hovedgade, omgivet af de smukkeste huse.

Se det kunne godt friste, hvis jeg altså var alenepige, for der er bestemt kun plads til én - og det endda med lidt god vilje... ;-)

Foto: Hamptons

14 kommentarer:

Ellen sagde ...

Holddaop - det er jo fundet for de penge ...
Det er garanteret smadderhyggeligt, det lille hus, men jeg har godt nok ofte undret mig over huspriserne i et land, hvor lønningerne er forholdsvis lave og hvor samfundet ikke engang er indrettet til, at begge ægtefæller arbejder.

Moster Tulle sagde ...

Det var dog en voldsom pris for det fine lille dukkehus...Er det virkelig prisniveauet eller skjuler det på skatte, man ikke kan se udefra?

Sussi.Sussinghurst sagde ...

åhhhhhhhhh !!

Fruen i Midten sagde ...

Fint lille dukkehus, men jeg er også ret imponeret over prisen?

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, du har ret; huspriserne herovre er lidt heftige, og jeg synes ikke, at de er faldet nævneværdigt her under krisen (men det ER de nu nok alligevel).

Moster Tulle: Jeg kiggede ind, og det så ikke ud til at gemme på skjulte skatte - MEN til gengæld ligger det helt perfekt i én af Englands sødeste byer. Det er nok en del af forklaringen... ;-)

Sussi: Ja, jeg tror lige, at det var noget for dig også... ;-)

Fruen i Midten: Til gengæld får man noget for pengene i hyggeværdi - og så bare det at bo lige midt i Broadway. Det gad jeg nu godt!

Deborah sagde ...

Det er bare SÅ cute, og meget engelsk :-)

Nick Burns sagde ...

Looks lovely Mia. Broadway would be a lovely place to live, and so close to Moreton in Marsh and Stow as well which are two places I love. One bedroom would be a bit too small for me though I must admit.

How is the snow on your side? I bet it's beautiful at Hollymount right now, we have got a lot of snow here, it's lovely. I was a bit concerned about that small earthquake we experienced early this morning though.

Gowings sagde ...

- Hvis man nu kendte hinanden godt...?

Lone sagde ...

Detkan virkelig sætte ens fantasi i gang indretningsmæssigt, det lille hus. Det er virkelig kært. Det samme er bilen, som du viste forleden. Den er så smuk :-)

Måske, du kunne bruge huset til en fysisk butik?

Stegemüller sagde ...

Det er dog en fuldstændig sindssyg pris... godt nok ligger det midt i Broadway, men der er da vel næppe nogen, der vil betale så meget for så lidt.

Madame sagde ...

Aij, det er da en vanvittig pris, men nu ved jeg ikke så meget om huspriserne andet end i London, og de er pebrede :-) Men smukt er det lille hus!

Mia Folkmann sagde ...

Deborah: Det er super cute, og så ligger det bare super godt... :-)

Nick: I love those towns too! Yes, the house is a bit on the wee side, even for one person, but it was right in the middle of the High Street.

You should see Hollymount now - totally covered in snow. And the evening light is fantastic; the garden is pink because of the red night sky...

Mia Folkmann sagde ...

Gowings: Jamen alt kan lade sig gøre, hvis man kender hinanden RIGTIG godt... Og med et hus i Broadway kunne jeg klare det meste, tror jeg... ;-)

Lone: Jeg tror, at der er ret skrappe regler i Broadway, og huset her i givetvis kun til beboelse. Men der er andre huse med butikslejemål, så det var slet ikke uladsiggørligt... ;-)

Stegemüller: Det er der sikkert - på et tidspunkt. Og når jeg sammenligner med de 1.200.000, som jeg engang solgte min 1-værelses lejlighed for, så er det måske lidt mindre tosset. Beliggenheden er i hvert fald perfekt (hvis man vil bo midt i en by altså).

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, Londonpriserne er endnu mere heftige end her, men det er nu slemt nok... ;-) Det ER da så nuttet, det lille hus...