tirsdag den 1. januar 2013

Traditioner og nytårskoncert

Lige siden jeg var lille pige, har jeg set nytårskoncerten fra Wien på nytårsdag. Da jeg var mindre, dansede jeg yndefuldt med på de danse, der vises mellem musikken, men det afholder jeg mig - af flere årsager - fra nu.

Men jeg nyder stadig musikken i fulde drag og nøjes med at strække foden på balletvis under bordet, mens jeg laver en lille usynlig plié (ikke nemt i siddende stilling!).

I år blev koncerten ses på den mindste skærm nogensinde, men det bliver tonerne heldigvis ikke mindre af - og så drømmer jeg stadig om at komme til Wien og se koncerten i virkeligheden. Desværre hørte jeg, at man skulle være ret så heldig for at få lov til at være med i lodtrækningen om billetter...

5 kommentarer:

Megan sagde ...

Godt nytår, kære Mia.

Ja, nytårskoncerten er ligesom et must. Og det samme er gåturen. Vi er netop kommet tilbage efter en skøn tur i skoven med hundene. Gåturen nytårsdag gør mig altid klar til det nye år, som jeg også har skrevet om det hos mig.

Alt godt til dig i det nye friske år. Knus.

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Jeg har ikke undværet koncerten et eneste år, og det er efterhånden (uf) længe... ;-) Jeg ønsker også dig det bedste her i 2013. Knus

Madame sagde ...

Tænk at der ligefrem er lodtrækning om billetterne i Wien, men det må være helt fantastisk at være til stede og høre koncerten! Vi hørte den altid i mit barndomshjem ...

Krearier sagde ...

Godt Nytår Mia :)

Min kæreste er også til nytårskoncerten fra Wien, men han fik ikke set/hørt det hele, så nu hører han lidt koncert igen, mens han laver aftensmad :)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det sagde de netop i dag - og der var en begrænset periode, man kunne søge på. Det må være en fantastisk oplevelse (sikkert også dyr... ) :-)

Krearier: Godt nytår til dig også Marianne. Det lyder hyggeligt med madlavning i valsetakt... :-)