søndag den 21. april 2013

En rigtig ferie

Jeg nød i høj grad fem-dages turen med "Rejsen for Dig", og for mig var det faktisk den første rigtige ferie i mange år. For selv om vi tager så tit til England, som vi gør, så vil jeg ikke ligefrem kalde det ferie - vi har altid arbejde med, og der er altid masser af praktik og projekter, der skal ses til. Mon ikke alle de, der selv har sommerhus i udlandet, kender til problematikken?

Men på Hollands-turen kunne jeg koncentrere mig om at slappe af og suge indtryk til mig, sådan som en ferie efter min mening helst skal være.

Jeg må vist udpønse en ferieplan... :-)

10 kommentarer:

Inge sagde ...

Det er dejlige billeder du har vist fra din ferie, jeg vil meget gerne opleve Hollands blomsterpragt engang.
Tak for nogle smukke indlæg fra din ferie, og god søndag.

Madame sagde ...

Dejligt at Hollandsturen var ren ferie for dig, hvor du kunne slappe helt af - det må du unde dig selv med jævne mellemrum :-) Klem

Nola sagde ...

Tak fordi vi måtte kigge med. Og jo, kender godt det med sommerhus/feriebolig i udlandet, der er altid et eller andet!! Dejligt du kunne få slappet helt af og nyde fra den anden side :-) God søndag.

Mia Folkmann sagde ...

Inge: Det havde jeg også ønsket mig i mange år, så det var dejligt, at det kunne blive til noget. God søndag til dig også... :-)

Madame: Ja, der må puttes noget ferie ind imellem, for selv om jeg elsker min hverdag, så er det trods alt noget andet... Knus

Nola: Ja, man kan ikke slappe helt af med god samvittighed, vel?! Der må lidt småferier til ind i mellem. God søndag til dig også. :-)

Lillian sagde ...

Kære Mia,
Det var en fornøjelse at have dig med på kør-sammen turen til Holland og dejligt at læse, at du nød turen :-)

Måske vi ses på en anden kør-sammen tur, men ellers kunne Holland (og endnu flere spændende museer) og udsprungne tulipaner vel godt "trække" igen næste år :-)

Kærlig hilsen og endnu en gang tak for det fine gæstebogsindlæg på hjemmesiden.

Lillian

Mia Folkmann sagde ...

Lillian: Jeg kunne sagtens fristes til en anden tur og er i fuld gang med at udpønse en plan, så der kan komme flere ferieoplevelser ind i hverdagen. For det er jo den slags, der gør livet sjovt og dejligt... Knus

Stegemüller sagde ...

Tak fordi du inviterede os med på din dejlige tur til Holland; der var mange skønne billeder at kigge med på.

Det er vigtigt, at du under dig selv at holde ferie. Det har krop og sjæl brug for.

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Jamen du har så evigt ret - man vil bare altid så meget... ;-)

Anonym sagde ...

Du er da nødt til at lægge afslapning ind på alle turene til England også, afslapning er nødvendigt :-)

Mia Folkmann sagde ...

Annetteestrin: Jamen, selvfølgelig er der da også noget hygge ind i mellem, men rigtig ferie vil jeg ikke kalde det. Man har hele tiden lidt dårlig samvittighed over alle de ting, man BURDE gøre... Ferie er, når man trækker stikket helt ud, synes jeg... :-)