tirsdag den 2. april 2013

Hvor svært kan det være...

Nogle gange er ting ikke helt så enkle, som man kunne ønske sig.

Vi har fået nye vinduer i det ene værelse, og jeg gik derop for at hænge gardinerne op igen. Blot for at opdage, at gardinskinnerne altså var borttaget sammen med de gamle vinduer af en eller anden grund.

Godt så! Der måtte nye gardinskinner til. De var heller ikke for gode. Og nu vi var ved det, så kunne vi måske finde nogle nye gardiner, for de gamle havde mildt sagt kendt bedre dage.

Vi kørte ud til det store butikscenter uden for Worcester, hvor vi aldrig havde været før, og i den allerførste butik fandt jeg nogle fine færdigsyede gardiner af den slags, englænderne excellerer i. De var i  en fin kvalitet, i præcis den farve og det mønster, jeg havde forestillet mig - og på udsalg til under 200 kr. pr. sæt. Det var da nærmest  rørende...

Eneste bagdel var, at gardinerne var alt for lange, men hvor svært kan det være at lægge 2 sæt gardiner op?

Øhm, svært åbenbart. For i dag har jeg - med hjælp af min meget tålmodige, rare mand - brugt adskillige timer på at måle og ri og hænge op og måle om og pille ned og ri om og hænge op og måle om og..... arghhh.....

11 kommentarer:

Susanne sagde ...

Surt Mia. Jeg håber, at I når målet i dag, så der kan trækkes for igen. God dag..

Madame sagde ...

Hvor er de yndige! Jeg gætter på, at du ikke syr så meget - men det var i hvert fald godt, at din rare mands aprilsnar med gardinerne ikke var sand :-)

Ellen sagde ...

Haha, nej så svært skulle man ikke tro, det kunne være ... I ku' da bare ha' ringet efter mig ;-)

Rejen sagde ...

uha, jeg er også nødt til at have hjælp når der skal syes og lægges op, håber at det lykkedes for dig at finde den rigtige længde.. :-D

Mia Folkmann sagde ...

Susanne: Nu hænger de der, og det kunne have været værre. De kan i hvert fald trækkes for... ;-)

Madame: De er nemlig meget yndige. Ha! Nej, jeg syr ikke meget, men jeg passede i det mindste meget på med at klippe rigtigt... ;-)

Ellen: Jeg skal have syet flere gardiner, sååå.... ;-)

Reje: Det burde jo være ganske nemt, ikke?! Men ih, hvor kan det drille...

Lene sagde ...

Hos mig hang gardinerne med nåle ii meget lang tid i min første lejlighed, inden min daværende kæreste, min nuværende mand, en skønne dag fik nok og satte symaskinen frem og lagde dem op. Hvor svært kan det være, spurgte han? :-)
Dejligt at dine gardinerne nu er oppe, og jeg har siden syet indtil flere hold gardiner, gemalen har "glemt" sin kunnen ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Sådan er det med gemaler; de har en vis tendens til at glemme... Det med nålene kunne jeg også have fundet på... ;-)

folehave's univers sagde ...

Jeg anbefaler hæfteklammer. Det holder. Glædelig gardin dag.

Unn sagde ...

Livet skal ikke alltid være lett...hmmm :)

Ditte sagde ...

Jaja Mia, jeg er sikker på det ender godt :-)
Hvis du ikke har skamklippet stoffet helt er der måske nok til et par puder også? Så blev gardinerne endnu billigere ;-)

Mia Folkmann sagde ...

folehave's univers: Ti hi, jeg har faktisk brugt hæfteklammer til et gardin engang... ;-)

Unn: Nu ER jeg heller ikke ferm til at syg - det bliver det ikke lettere af... ;-)

Ditte: Det var en god idé med puder. Jeg har lagt stof fra til en kappe (sådan en fast én, hvor man hæfter stoffet på bagpå - det kan jeg vel finde ud af...) - men der er nok også stof til en pude eller to... :-)