fredag den 24. maj 2013

På bølgen blå

Ja, nu er jeg så her - i England. Vejret er lige så gråt og koldt som hjemme, og der blæser en strid vind, så det er da godt, at jeg har vintertøjet liggende stadigvæk...

Men på vejen hertil havde jeg lige en hyggelig overnatning på "mellemstationen" Brugge i Belgien. Denne gang valgte jeg er alternativt hotel, kan man roligt sige, for det var på en båd på én af kanalerne. Jeg skal vise flere billeder herfra senere, for jeg tager samme vej tilbage igen, men her kommer ét af udsigten fra værelset.

Der var et "bådtræf" om morgenen, inden vi kørte videre, så flotte gamle skibe kom lige sejlende forbi...

10 kommentarer:

Fruen i Midten sagde ...

Jeg ved godt, hvor du har sovet :-) Tror jeg da. Mon ikke det er præcis samme sted, som vi boede sidste sommer. Du kan evt tjekke om ikke billedet fra nedenstående blogindlæg ser bekendt ud. Og ellers må jeg jo vente i spænding, til du viser nogle flere billeder. Vi syntes, det var en god og sjov oplevelse :-)

http://www.fruenimidten.blogspot.dk/2012/08/brugges-kaniner.html

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Hi hi, jeg kan godt huske, at du også har været her. Jeg kendte hotellet, men ikke priserne - og jeg opdagede, at et værelse her kostede det halve i forhold til hvad vi plejer. Så valget var let... ;-)

Og så kan vi ligge og kigge over på den plads, som vi har udset til vores kommende faste "bopæl" i Brugge - man kan nemlig holde med autocampere lige overfor. Det så du måske?! Til 150 kr. pr. nat og så i gåafstand til centrum - du kan tro, at jeg glæder mig... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Nu du nævner det, kan jeg godt huske autocamperne. Det bliver da perfekt for jer at holde (øh, hedder det ligge?, bo?, holde? eller stå?) der, så tæt på centrum :-)

Madame sagde ...

Sikke et skønt sted at vælge til en overnatning! Glæder mig til flere billeder, Mia - det samme har jeg prøvet i Stockholm :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Det ville være superperfekt!! Mon ikke der kunne være råd til at blive læææænge på den måde? Det tror jeg!! ;-)

Madame: Ja, det er da sjovt at bo på en båd. Og så var der myggenet og det hele - den slags sætter man pris på i Brugge... ti hi...

Det lyder sjovt, at du har prøvet det samme i Stockholm - gad vide, om der også er husbådshoteller i København?

Krearier sagde ...

Ih Mia - det er da aldrig til at vide hvor du er :D

Hyacinth Bucket sagde ...

Hvor spændende og smart at have hotel på en båd.:-)
Jeg googlet lidt og fandt et bådhotel der hed De Barge...hvor var det flot indeni..:-)
Der er et i København også.

http://www.cphliving.com/

Flere billeder Mia..;-)

Hej fra Lisbeth

Ellen sagde ...

Det var godt nok ikke den mest ideelle dag at ankomme på.
Det var fint opholdsvejr i Bath i formiddags, men resten af dagen har vi haft masser af regn og stiv kuling.
Hvis vi nu alle sammen krydser fingre for lidt bedre vejr, mon så ikke det hjælper?
Men velkommen til England :-D

Sussi.Sussinghurst sagde ...

næh, hvor hyggeligt med en overnatning "til søs" - det ku' jeg tænke mig at prøve :)

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Jeg kan godt lide at være lidt "flyvsk"... ;-)

Hyacinth: Ja, det er nemlig De Barge - et meget charmerende gammelt skib med en ret særpræget indretning. Vældig hyggeligt! Jeg kiggede på det hotelskib i København - hvor ER det flot! Man kunne næsten have lyst til at prøve det af... ;-9

Ellen: Stiv kuling havde vi også her, og da vi jo bor oppe på "toppen" var jeg lige ved at flyve væk. Jeg gik ud med en stor kasse, der nærmest fungerede som "vinger"... ;-) TAK, her er bare lige så dejligt som her plejer at være... :-)

Sussi: Det var rigtig hyggeligt, og det bliver ikke sidste gang... ;-)