onsdag den 30. oktober 2013

Et glimt af England

Lige i øjeblikket er dagene fyldt med arbejde, men det er OK, for der er heldigvis tid til at gå ture i det vejr, der igen arter sig pænt. Det må det godt blive ved med.

Og forude lokker nogle dage i det engelske. De udsigter er da slet ikke dårlige... :-)

8 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Det er skønt at se frem til:-)

Hyacinth Bucket sagde ...

Har du ikke lige kommet hjem fra England..?

Men altid dejligt at have noget godt at se frem til..:-)

Hej fra Lisbeth

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: DET er det...! :-)

Hyacinth: Ssshhh, ikke så højt! Jo-jeg-er-lige-kommet-hjem-fra-England.... men lidt engelsk julestemning skal man da ha'... ;-)

Rejen sagde ...

Det ser ikke så dårligt ud. :-D

Madame sagde ...

Det lyder dejligt, at du skal til England igen snart. Hvor er vi heldige, at vejret stadig er lunt og pænt - det lokker til hyggelige traveture :-)

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Ikke spor dårligt!! :-)

Madame: Det bliver bare en kort tur - jeg skal blandt andet have lavet min skorsten, for det kunne jeg ikke nå at få gjort sidste gang... ;-)

Lill-Karin Nyland sagde ...

Jobb er fint - så lenge man er så heldig og kan ta seg en tur ut i dagslyset (slik som du og jeg og andre "løsarbeidere" kan). :)
Jeg har fått tur til England i julegave hos min mann (regner med å dra etter nyttår en gang), og turen går til Lynton og der omkring. Skal sånn smått begynne å planlegge. Gleder meg!!

Mia Folkmann sagde ...

Lill-Karin: Sådan har jeg det også. Elsker mit job... og elsker, at jeg kan holde fri ind i mellem. Herligt at være "løsarbejder"... ;-)

Det lyder skønt med en Englandstur; jeg har ikke været så meget i Lynton og omegn, men jeg har da besøgt Clovelly (sammen med alle de andre turister). Jeg kan godt forstå, at du glæder dig... :-)