søndag den 20. april 2014

En ny søndagsfornøjelse

Jeg har tit benyttet mig af de "håndvaske", der tilbydes forskellige steder i England, men nu har det ene af mine to "lokale" supermarkeder forbedret tilbudet...

Så mens man smutter i TESCO for at handle eller drikke en kop kaffe med søndagsavis til, bliver bilen vasket, poleret, pudset og ordnet efter alle kunstens regler.

Det koster omkring 65 kr. for den mindste omgang (hvor bilen nærmest kommer til at ligne den nye, man engang købte) til den helt store tur - også indvendigt - for lidt over 100 kr.

En ren fornøjelse!!

10 kommentarer:

Frk. Anemone sagde ...

Gad vide om man ikke kunne få Tesco's ordning implementeret hos supermarkedskæder herhjemme. Prisen er da i orden:)

Mia Folkmann sagde ...

Frk. Anemone: Det må man sige! Ideen er herlig, og folk strømmer til... ;-)

Madame sagde ...

Det var da utroligt, at man kan give bilen den helt store tur for bare 100 kr. :-)

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Hold da op Mia, de penge er godt givet ud.
Tænkte forøvrigt på dig igår, da Barneby nr.100 løb over skærmen herhjemme, et godt samarbejde imellem Dansk og Engelsk tv produktion udi god krimi.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg var også ganske benovet - og samtidig blev vi enige om, at det nok var noget, vi blev nødt til at benytte os af med jævne mellemrum... ;-)

Michael: Ja, synes du ikke?! Ja, jeg så også nummer 100, da jeg var i England - rigtigt godt samarbejde endda. Jeg kan godt lide den "nye" Barnaby også... :-)

Ellen sagde ...

Man har jo slet ikke råd til at lade være med at få bilen ordnet, og så hjælper man også de stakkels betrængte englændere, for desværre siger det vel lidt om, hvor desperate folk er efter at få arbejde derovre. Det er lidt trist at se hvor langt fx håndværkere går ned i pris bare for at få opgaven.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det sidste har jeg (desværre) ikke oplevet - det er ret håbløst at finde en håndværker til at reparere på Hollymount, og når man endelig finder én, skal man vente i månedsvis på ham. Sidst vi var ovre meldte vores aftale fra på grund af udsigt til regn (den kom så ikke!) - men han kunne da komme igen i juni...

Nå, men hvor svært kan det være at lave lidt DIY... ;-)

Ellen sagde ...

Det var pokkers! C&T taler meget om den konkurrence, der hersker nede hvor de bor. Du må få dem til at komme fra Wiltshire :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: De har det åbenbart for godt oppe hos os, ti hi. Eller også har vi bare for mange gamle huse, der trænger... ;-)

Lone sagde ...

Aaii - hvor er det en god idé med at levere en car wash, imens man handler ind/nyder en kop kaffe :-)

Det ligner lidt hen efter servicen i gamle dage, hvor der var folk til at tanke bilen og pudse ruderne imens.