lørdag den 31. maj 2014

Aftenstemning


I øjeblikket er min rare mand i gang med Harry Potter serien - én film hver aften - og jeg er fuld af beundring over, at forfatteren har formået at skabe et univers, der kan danne baggrund for hele otte film!

Men Harry Potter er ikke så meget mig... i stedet hygger jeg mig med en bog i den anden stue.

Dog ikke før jeg har været ude og nydt aftenstemningen, der er særlig dejlig lige nu. Og jeg har selskab af ugler, flagermus og de utrættelige svaler, der konstant fylder insekter i munden på forslugne unger.

6 kommentarer:

Ellen sagde ...

Uh, jeg kunne godt have holdt din mand med selskab - jeg var dybt betaget af HP-universet og imponeret over JKRs fantasi :-)
Men jeg har nu selv filmeme, som bliver gemt til børnebørnene er store nok til at se dem. Det varer heldigvis ikke så længe nu ...

Madame sagde ...

Hvor er det et smuk syn! Dejligt I kan hygge jer med hver jeres - jeg er nok også mere til en bog med selskab af ugler, flagermus og svaler :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jeg har også set den første (og læst de første bøger) - og de er vældig gode. Jeg er bare ikke tålmodig nok til hele OTTE aftener... ;-)

Madame: Ja, det kan vi heldigvis altid. Jeg kunne godt forestille mig, at du lignede mig på det punkt... ;-)

Susanne sagde ...

Harry Potters univers er vidunderligt skabt. Jeg har set det meste, men ikke læst bøgerne. Det lyder nu heller ikke så tosset at være alene med en god bog i en anden del af huset.

Fruen i Midten sagde ...

Alle otte! Din rare mand er sej :-) Jeg har læst bøgerne, først selv og siden for Donnaen. Og jeg har set filmene. Jeg foretrækker klart de første bøger/film og ville nok gå død efter fjerde film og i stedet fortrække til først have og siden et tilstødende gemak lige som dig :-)

Mia Folkmann sagde ...

Susanne: Det er altid godt med to stuer... ;-) Jeg TROR ikke, at jeg kan klare alle otte film...

Fruen i Midten: Sådan havde jeg det også selv. Men ikke kun med Harry Potter - langvarige filmserier kan godt virke lidt trættende, synes jeg... ;-)