mandag den 2. juni 2014

Træthed og tusmørkeI dag har været en god dag. Åh jo, det HAR den faktisk, selv om jeg startede med at klemme min tommelfinger i verandadøren.

Meget dumt! Især fordi jeg hørte denne her knasende lyd og ikke regnede ud, at den kom fra min finger...!

Men alligevel kløede jeg flittigt på med maling af udestuen, for når vejret er til det, er det bare med at benytte sig af det. Finger eller ej!

Og jeg blev næsten helt færdig. Mangler kun den ene dør, men det må blive i morgen.

For jeg er godt nok træt. Jeg er ikke vant til at alt det fysiske arbejde, og jeg er ikke vant til at være ude i sol og vind hele dagen.

Lige nu sidder jeg inde i min halvmørke stue. Fuglene synger aftensang, og jeg sidder og ser ud på roserne i skumringen. Jeg burde rejse mig og tænde noget lys. Burde rejse mig og gå ud og lave te, men jeg er TRÆT. I arme og ryg og ben af at gå op og ned på stigen hele dagen. I hele kroppen faktisk, når jeg tænker mig om...

Men nu hører jeg en lille lyd fra den anden stue. Min rare mand, der ellers sidder og ser Harry Potter, rører på sig. Måske kommer han ind og tænder lyset. Måske laver han te til mig. Åh ja, det gør han!

Der er jo en grund til, at jeg kalder ham min RARE mand! Ti hi...

9 kommentarer:

Madame sagde ...

Du er da rigtigt kommet på arbejde med at male - men uha, sikke noget med din finger! Forhåbentlig er den ikke brækket ...

Mia Folkmann sagde ...

Nej, heldigvis ikke. Den er brugbar... Ja, der er meget arbejde, men det gpr fremad, og det er i virkeligheden saa tilfredsstillende.. :-)

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Og så kunne I sidde der i den halv mørke stue, drikke the og se på roserne SAMMEN :)

Annemor sagde ...

Malearbeid tar på. Da er det deilig med "rare menn" som kommer med te, i tussmørket :)
Ha en vakker dag :)

Mia Folkmann sagde ...

Miri: Jaaaaahhhh... :-)

Annemor: Ja, det gør - men det er så rart, når det er overstået. Giver god samvittighed... :-)

Tak i lige måde!

Annette sagde ...

Hvor er det godt, at du efter en lang dags hårdt arbejde får serveret te. Nu kan det selvfølgelig være, at din rare mand har slidt lige så hårdt som du har ellers mener jeg, at du har fortjent at få serveret te ☺.
God bedring med fingeren.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Tak, Annette; fingeren overlevede heldigvis... :-) Jo, den rare mand har såmænd også været flittig, men han ofrer sig gerne... ;-)

Gowings sagde ...

Åh, Mia - AV! Vi skal passe på ekstremiteterne du...

http://maendafbetydning.blogspot.dk/search/label/Citro%C3%ABn

Mia Folkmann sagde ...

Gowings: Åh av ja, jeg kan godt huske den gruopvækkende historie... men lærte jeg noget af den? NEJ, selvfølgelig gjorde jeg ikke det... ;-)