torsdag den 1. januar 2015

En frisk kalender

Der er noget forjættende ved en spritny kalender - tænk engang, hvad alle de dage kan føre til...!

Jeg har fået for vane at købe min i Belgien, når jeg er der, og sidste år var den fyldt med skønne, gammeldags tegninger.

I år er min kalender en rigtig "tøsesag". Udvendigt ser den ganske almindelig ud - næsten lidt kedelig - men man skal ikke lade sig narre. For indvendigt er den fyldt med søde tegninger, små blomster, opmuntrende bemærkninger og endda klistermærker, som man kan sætte på særlige sider.

Jovist, pludselig er man blevet 14 igen... ;-)


6 kommentarer:

Sussi.Sussinghurst sagde ...

oh, jeg bliver helt salig barnlig når jeg ser dejlige notesbøger og kalendere, og må indrømme har jeg har et lille (temmelig stort) lager af ubrugte bøger.... de særligt fine nænner jeg nemlig ikke at skrive i - godt jeg aldrig kommer til Beligien på steder hvor den slags fristelser forekommer :) :) ..... og dog !!!!

Sussi.Sussinghurst sagde ...

...... og så med klistermærker....... oh, salig fryd....

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Du ville elske denne her - det er jeg sikker på. Jeg har det præcis som du. Jeg nænner dårligt at skrive i bogen, men det SKAL man selvfølgelig. Måske med blyant. Sådan ganske let... ;-)

Egedia´s Collage sagde ...

Hej Mia, og godt nytår :)
Jeg har også en svaghed for nye notesbøger og især for nye kalendere... jeg har i et par år, brugt min kalender i Iphonen (Keeeedeligt) og overvejer kraftigt at købe en fin taske-kalender igen. Kan den fine kalender du omtaler købes i DK? Den lyder som lige noget for mig!
Kh Jannie

BedstesBlog sagde ...

Jeg er også pjattet med sådan en helt ny kalender med lutter blanke sider - det er noget særligt! Din er ualmindelig pæn :-)

Mia Folkmann sagde ...

Egedia's Collage: Tak i lige måde :-) Min kalender er nok lidt stor af en taskekalender at være - min ligger fremme på bordet og minder mig om det, jeg skal.

Jeg har godt nok aldrig set denne kalender (eller sidste års for den sags skyld) i Danmark; jeg tror, at den er fremstillet i Holland eller Belgien.

BedstesBlog: Ja, det er noget særligt. Tak, jeg synes også, at den er så fin... :-)