søndag den 11. juli 2010

Terrasseliv


Man ville være et skarn, hvis man ikke var glad for alle de gæster, man får. Men af og til kan mylderet her på terrassen godt være lidt overvældende...

I dag har jeg haft besøg af to egern, lille E og store E, som ikke er de bedste venner. Lille E er lige ved at lande på mine tæer, når den er på vej over til bordet med nødderne, mens store E er mere forbeholden.

Solsortepigen bor næsten på terrassen ligesom mig, og hun nusser rundt under buskene, under min stol, under Puskis’ stol, under fugleburet og alle vegne.

Skovspurvene bor over mit karnapvindue, og hele familien kommer for at bade i fuglebadet. Det gør dueparret også, og så er det vand brugt op!

Flagspætten er ved at demontere mit rækværk i sin søgen efter insekter, og musvågeparret kredser oppe over mit hoved. To store og meget flotte krager lister rundt i udkanten af græsplænen og holder øje med mig - for det kunne jo være, at jeg gik ind og efterlod et stykke ensomt brød eller andet, man kunne snuppe.

Havesangeren kommer også på visit, men den nøjes med at sidde i rønnebærtræet og kigge lidt på mig. Musene Mickey og Minnie piler rundt for at finde de nødder, der er faldet ned på fliserne, og heldigvis er Puskis gået ud som et lys af varmen, så hun har ikke opdaget dem endnu…

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke et vidunderligt dyreliv du har I haven, Mia :-) Men de store krager synes jeg nu godt, jeg kan undvære - de kan rydde et foderbræt på ingen tid. Min veninde har en tam allike, der kommer og spiser af hendes hånd :-)

Ha' en dejlig søndag!

Loppe sagde ...

skøn skøn skøn beskrivelse..

Lyder rigtigt hyggeligt...

Nyd det hele - hvis du kan i varmen

Kh
Loppe

Megan sagde ...

Hej Mia
Det lyder virkelig som et paradis for dyrene dér hos dig! Og så hyggeligt at betragte :-)
Det er en stor gave at få lov at komme så tæt på. Håber du sidder godt i skyggen og nyder det ;-)
Ha' en dejlig varm eftermiddag.

Peter sagde ...

Det er da en rigtig nøddeknlkker,

Annette sagde ...

Hvor er det et privilegie at være omgivet af så mange venner i haven. Godt, at Puskis sover tungt og hårdt i denne varme, så I alle kan være der.
En rigtig dejlig aften til dig.

Bente sagde ...

Sikken et liv, der er på din terrasse! Godt, Puskis har et godt (sommer)sovehjerte :-).