tirsdag den 9. november 2010

Må man be' om en smule pli...

En af velsignelserne ved at have huset til salg er, at man hele tiden skal holde pænt og ordentligt. Og når man har et stort hus, så er der i sagens natur meget at holde rent – så det kan man da godt bruge en del tid på.

Så er der noget at sige til, at man bliver lettere forbandet, når man nu for tredje gang lige præcis når at sætte støvsugeren væk, før telefonen ringer med et afbud? Kunne man for h…… katten ikke have været så velopdragen at ringe afbud tidligere, hvis man alligevel ikke er interesseret?

Ikke at det sandelig gør noget, for man tager da bare en dyb indånding og bruger tiden til noget andet fornuftigt. Som at samle to nye fine reoler til butikken, så der er plads til julevarerne…  :-)

Men alligevel! Altså!

12 kommentarer:

***Mutter*** sagde ...

Jeg tænker nøjagtigt sådan også. Og funderer over, hvordan nogle kan holde ud at have deres bolig til salg i flere år.

Hvor i landet har du hus til salg ?

Olines sagde ...

Øv, og dog - se det positive nu er huset fint og rent!
Jeg kan godt huske hvordan det var da vi sidst solgte et hus. Jeg husker det som meget grænseoverskridende og egentlig ikke en god oplevelse. Jeg håber det hurtigt bliver solgt!

Mia Folkmann sagde ...

Mutter: Vores hus ligger i Gentofte, og det har da heldigvis ikke været til salg SÅ længe endnu... Men fordelen ved at have et hus til salg længe er selvfølgelig, at man har det MEGET pænt i al den tid... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Oline: Det håber jeg også. Det er ikke det sjoveste at bruge krudt på... ;-)

Megan sagde ...

Ja, det er godt nok lidt træls (på godt jysk!). Rengøringsvanvid er jo spild af tid, hvis du spørger mig. Håber du nød den fritid, du så pludselig fik, trods alt.

God dag til dig Mia! :)

REJEN sagde ...

Grrrr...ikke over at gøre rent..og dog..der findes sjovere ting at lave, men at andre ikke har så meget respekt for andres tid at kunne give besked i god tid...Men en forhåbentlig god onsdag...

Annette's space sagde ...

Folk tænker sikkert ikke dybere over at nogle har brugt tid og energi på at rydde op og holde rent, når de sådan bare bliver væk fra en aftale.
Ha' en god dag Mia :-))

Annette sagde ...

Øv, øv og atter øv. Men der er da også en lille bitte fordel, at der er rent og pænt hele tiden og hvis der kommer købere uanmeldt, så.....
Tillykke med optagelsen i den fornemme klub Foreningen af Danske Kulturtidsskrifter. Skønt når ens værk bliver sat pris på.
Sidst, men ikke mindst, godt at det går bedre med hosten.

Ellen sagde ...

Tænk, at man skulle opleve dig bande - eller bare tæt på ;-)
Ikke at jeg ikke forstår dig... det gælder søreme da alle former for aftaler, at kan/vil man ikke alligevel, er det mindste, man kan gøre at informere rette vedkommende! Altså! :-)
Med et par katte i huset går der erfaringsmæssigt ikke lang tid, før man nærmest falder over kattehårsbunkerne, så du kan nok ikke bare lade være med at springe over støvsugningen, kunne jeg forestille mig.

Madame sagde ...

Pyha, jeg føler med dig - har jo selv lige haft min fars hus til salg i ½ år, så jeg ved præcis, hvordan det er.

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Jeg håber at jeres hussalg går hurtigt, jeg kan forestille mig at man bliver lidt rastløs, når man nu har bestemt sig til at flytte. Held og lykke

Loppe sagde ...

Kære Mia
Kan dælme godtforstå dig !

Håber det snart bliver solgt.

Hvor skal I så bo ?
Har måske ikke fået fulgt med, men håber da det bliver et fantastisk sted.

Fin fortælling om Puskis forresten.
Bare min mand dog ikke havde katte-allergi.

Pøjpøj med det hele
Knus
Loppe