søndag den 23. januar 2011

Et kattelam


Forleden tog min herboende mor og jeg i Ilva for at kigge på stole. Dem fandt vi ingen af, men i stedet fandt min mor et dejligt, brunt lammeskind. Blødt og lækkert og helt perfekt til lænestolen og katten Rikke, der skulle have noget hyggeligt at ligge i.

Men Rikke havde kun foragt til overs for lammet og gik i en stor bue udenom det. Hvad skal man med den slags, når man selv har pels?

Hvorimod Puskis, den lille gamling, fandt det helt uimodståeligt. Så nu ved vi, hvor vi kan finde hende – dybt begravet i lun, brun lammeuld og kun afsløret af en let snorken.

12 kommentarer:

Michael sagde ...

Ha,ha, Puskis falder halt i med "lammet", dejligt at i nu ved hvor o har ham.
God Søndag Mia.

REJEN sagde ...

hihi ja det er ikke til at vide hvad der falder i god jord hos de kære kattedamer...godt at Puskis blev glad for det, det klæ'r hende...;.D

Madame sagde ...

Ja, det er sjovt med katte - de ved nok, hvad de vil :O)
Vores katte elsker simpelthen at ligge på et lammeskind, og der er kamp om at ligge på det bedste ;-)

Inge sagde ...

Kattevilje overruler alt.. :-)

Kate sagde ...

åh... hvor sød hun er. Et klart match.
Rigtig god weekend til dig og husbond

Havehyrden sagde ...

Vi har lammeskind på vores møbler om vinteren. Det er så dejlig varmt at sidde på, hvis man kan få en plads. Der ligger nemlig altid en kat og snorker på en af dem;-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Hvor er jeg glad for at den gamle missekat fik et dejligt varmt skind at snue i - I er da også de sødeste katte "værter".

Megan sagde ...

Det ser dejligt ud! Indbegrebet af hygge. Og apropos hygge, nu skal jeg skynde mig ind i skumringstimen, som er dedikeret til læsning! :)

Ha' en dejlig aften Mia

Bente sagde ...

Det er da godt, at der er én, der ved, hvordan man hygger sig :-)

Cummings sagde ...

Jeg er lidt bekymret for Rikke, der ikke har opdaget den feline tilfredsstillelse ved at ælte et lammeskind. Jeg er sikker på, at katten her i huset gerne giver et introduktionskursus.

Kirsten sagde ...

Hyggemis.
Vi har et tæppe, der er syet af noget imiteret pels, det er også i ret høj kurs hos husets kattebestand

Lone sagde ...

Nåh, hvor er det dejligt at se, Puskis elsker den ekstra pels :-) Det er jo som skabt til hende.
Det er godt, at hun snorker, ellers kunne man komme til at overse hende.

Dufter Puskis' lam også af parfume? Vi købte et til vores gamle hund. Han ville - som Rikke - heller ikke kendes ved det pga. "lugten".

Jeg var vild med Tracy Chapman i starten af 90'erne. Fast Car er også god. Jeg havde dog et andet favoritnummer, som jeg ikke kan huske hvad hed.