søndag den 30. januar 2011

Med på noderne


En mere "eksklusiv" udgave fra Illums Bolighus

I går besøgte vi nogle gode venner, og da de havde en sækkestol stående/liggende, skulle jeg lige prøve den. Jeg havde helt glemt, hvor godt man sidder i sådan én. Især når man har et "ømt punkt" på halebenet (gammel skade), for de små kugler i stolen former sig pænt efter kroppen og aflaster, hvad der skal aflastes.

Som ung havde jeg den smarteste sækkestol i lysebrunt jernbanefløjl. Jeg elskede at sidde i den, når jeg skulle læse og se TV - og jeg kan slet ikke huske, hvorfor jeg skilte mig af med den. Det har nok været noget med moden og tiderne, der skiftede - og indrømmet, en sækkestol passer ikke specielt godt til vores nuværende "stil".

Men det vil jeg pytte på. For nu er sækkestole åbenbart igen blevet moderne, og jeg ønsker mig altså én...

14 kommentarer:

Loppe sagde ...

Super at sidde i, og nu hvor mobiltelefonen er opfundet, slipper man for de scener hvor man lige havde sat sig til rette, og så ringede telefonen... måske var det HAM... uh, svært at komme op og af bar´ iver kunne man risikere at vælte uelegant ned af 'sækkedyret'... *griner*

Håber du snart får en dejlig ny hale-beskytter

Knus
Loppe

Mia Folkmann sagde ...

Loppe: Åh ja, jeg kan se det for mig... Det var en ting, jeg lige havde glemt. Men som du siger: Godt, at mobiltelefonen er opfundet... ;-)

Madame sagde ...

Det er dejligt, at vores ungdoms stole er blevet moderne igen! Jeg er fx forlibt i flagermusstolen, men jeg vil gerne tro, man sidder rigtig dejligt i en sækkestol :-)

Megan sagde ...

Skøn sækkestol! Sådan en får jeg også helt lyst til! Måske i det nye hus ... :)

I dag har jeg læsedag. Jeg er blevet så pokkers forkølet, at jeg vist må dømme sofa og plejning af mig selv.

Ha' en dejlig mandag!

Inge sagde ...

Sækkestole er skønne at slænge sig i, men de er altså ikke så nemme at komme op af.. Jeg synes de var meget nemmere at komme ud af for 25 år siden.. ;-)

Kisser sagde ...

Jeg har en sækkestol på arbejdet, jeg bruger rigtig meget.
Den er skøn og behagelig at sidde i og et godt alternativ til kontorstolen.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Du skulle prøve sådan én engang, for den er virkelig dejlig (men måske ikke så køn)... ;-)

Megan: Jeg kan forestille mig et dejligt Læse/TV-hjørne med et par sækkestole... Måske også i mit nye hus... (engang) ;-)

Inge: Nej, jeg oplevede lidt af de samme vanskeligheder. Sækkestole er ikke, hvad de HAR været på det punkt... ;-)

Kisser: Det er lige præcis dét, jeg håber på. Jeg kan nemlig slet ikke sidde på en kontorstol på grund af det dumme haleben, og jeg savner at sidde ved et skrivebord bare en gang i mellem. Måske en sækkestol kunne hjælpe her... ;-)

Rimkogeren sagde ...

Tak for din hilsen - Flot premie du har doneret til Mandagstema :-)
Når enden er god er alting godt, men når det nu ikke er tilfældet, er det godt, at sækkestolen er god.
Sluttelig ønsker jeg ikke, at du får i pose, men i sæk!

Lone sagde ...

Sådan en prøvesad jeg for en uges tid siden i en boligafdeling. Jeg havde nær ikke kommet op igen. Jeg måtte rulle mig ud af den.
Men mens man sad der, var den lækker :-)

Selvfølgelig skal du pytte på, om den passer i tegningen. Jeg har en neon-MC i hysteriske farver, som heller ikke passer til de mahognymøbler, den står ved. Man har lov til at være lidt kikset :)

Mia Folkmann sagde ...

Rimkoger: Det er egentlig Petunia selv, der har doneret gavekortet, for hun fik det til gengæld for en artikel til mit blad... ;-)

Lone: Ja, præcis. Jeg har tænkt mig at være totalt kikset og anskaffe mig en cowboystof-stol, der virkelig "clash'er" med mine engelske møbler... ;-)

Hallingstad sagde ...

Det forstår jeg godt, Mia! Vi har en og den bliver brugt flittigt hver dag, så jeg kan bare anbefale:) Knus; Heidi

Mia Folkmann sagde ...

Hallingstad: Jamen, så vil jeg glæde mig til at få den hjem... ;-)

Ellen sagde ...

Den må være alle tiders for et ømt haleben, kan jeg godt se.
Jeg tror, at jeg ville have for svært ved at komme op af den igen, men jeg håber for dig, at den kan hjælpe dig til at sidde ved dit skrivebord igen.

Jeg lavede selv en til Anna og Aubie - de synes, det er vældig sjovt at få den til at forme sig efter deres kroppe.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jeg VED, at jeg vil have svært ved at komme op af den. Den, jeg prøvede forleden hos vores venner, var i hvert fald ikke nem. Men som siddestol går det nok bedre... Ja, jeg kan forestille mig, at det lige er noget for børn... ;-)