søndag den 10. april 2011

Om vi nyder det...

Se, det er jo slet ikke ferie, dette her. Det er familiebesøg med indbyggede arbejdsdage - vi er bare så heldige, at vi kan tage arbejdet med os.

Men i dag var det jo søndag, så arbejdet fik lov til at hvile. Og derfor tog vi til Gudhjem og gik bagefter tur i lille Melsteds gader. Det var næsten sommervarmt; der var viber på marken og masser af stære. Desværre var der lukket på det flotte landbrugsmuseum, men det lykkedes mig at få et smugkig ind gennem en sprække i lågen.

På vej hjem til "morinj"s æblekage (det ender vist med en slankekur, dette her) kom vi forbi savværk med træskulpturer og træhuse. Jeg var helt vild med det lille hobbithus, mens min rare mand var lige ved at tage bjørnen med hjem...  ;-)

7 kommentarer:

Loppe sagde ...

Kære Mia
Som altid er I smadder heldige..

Sikke et 'arbejdsliv' I har..

Men det er jer vel undt, og dejligt at høre om oplevelser fra min fædrene ø ,;o))

Det er ellers en ordentlig bjørn han har på - hi hi

Knus knus
fra
Loppe

Mia Folkmann sagde ...

Loppe: Er det din fædrene ø... nej, hvor sjovt. Min rare mand er bornholmer, så jeg kommer relativt tit herover. Og det nyder jeg - jeg synes, her er dejligt... :-)

REJEN sagde ...

En dejlig arbejdsferie I holder jer..Dejlige billeder, og den er nu også flot den bjørn..;-D

Madame sagde ...

Dejlige billeder, ja sådan en bjørn kunne da pynte hjemme i haven :-) Jeg håber, I er kommet godt hjem, og det er smart, at I kan tage jeres arbejde med jer, når I er væk.
God mandag til dig!

Ellen sagde ...

Det gør nu alligevel en forskel, at vejret viser sig fra sin pæneste side :-)
Man taler så meget om, at det er usundt ikke at kunne skille arbejde og fritid ad... det synes jeg overhovedet ikke holder i jeres tilfælde :-)
Skønne billeder.

Havehyrden sagde ...

lyder som et rigtig dejligt ophold:-)

Gowings sagde ...

Og provstinden er godt kørende, ser jeg :)