fredag den 8. april 2011

Vindenes Ø


Nej, det er ikke titlen på en bog, men lige nu har vi stormvejr. Flere færger er aflyst, så det var jo godt, at vi ikke skulle med én af dem i dag...

I stedet kan vi sidde indendøre og se ud på vandrette træer i blæst. Nogle af os strikker (svigermor), mens andre (mig) er ved at fremstille et helt nyt design til ANGLOFILIA-nyhedsbrevet. Det virker. Tror jeg da! I næste uge skal det have sin ilddåb...

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder meget spændende med dit nyhedsbrev! Her blæser det også forfærdeligt - man har jo slet ikke lyst til at gå ud, selv om man bør :-)
Sikke nogle skønne blomster du viser her!

Annette sagde ...

Tusinde tak for rejseberetning og dejlige billeder fra skønne Bornholm.
Hvor er det synd, at DK må sloges med storm lige nu, hvor alt pibler op af jorden og det hele skulle være så dejligt. Her er der fuld sol og næsten vindstille.
Fortsat rigtig god ferie på solskinsøen.

Helle K. sagde ...

Her blæser så meget, at man ikke kan være ude - naboens plastiklegetøj suser rundt og hænger i hækken... Det lyder spændende og ser spændende ud :) God fredag.

Megan sagde ...

Du burde da ellers skrive en bog med den titel. Helt perfekt! :)

Ja, det stormer helt forfærdeligt i dag. Det stresser mig altså, selvom jeg ikke er sådan at slå ud. Godt at kunne være ind og bare skrive!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det er svigermor, der er så flittig. Jeg syntes, at de små blomster var så søde i farverne, så de kunne passende være dagens billede... ;-)

Annette: Det vigtigste er heldigvis samværet med familien, for det er noget, der står for sjældent på. Og så betyder vejret ikke så meget... ;-)

Helle: Ja, jeg har hørt, at det ikke kun er her på øen, man er ved at blæse væk. Men forhåbentlig stilner det af til i morgen... :-)

Megan: Ja, du siger noget. Det er faktisk en fin titel til en bog... :-) Lige nu har jeg bare ikke tid til at skrive, for jeg er ved at opdatere min netshop, der skal i luften i næste uge sammen med nyhedsbrevet. :-)