søndag den 7. oktober 2012

Planteskole søndagI dag lokkede min mor mig med på planteskole, for selv om vi kun har lejet vores hus, så var der altså kommet et stort hul i hækken på grund af et udgået træ. En erstatning og udfyldning måtte til...!

Og vi nød at gå sådan en søndag eftermiddag mellem grønne træer og buske, mens vi blev enige om, at vi ville være SÅ egnede til at have et arboretum - altså en samling med forskellige træer. For vi kan slet ikke vælge og vil egentlig gerne have det hele...

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Måske er en tur til Arboretet i Hørsholm lige noget for jer - jeg elsker også at kigge på træer :-)

Ellen sagde ...

Det er vist en meget almindelig 'sygdom', at man kan gå helt købe-amok på en planteskole :-)
Hvis du tager op og går en tur i arboretet, så sig til - så giver jeg frokost - jeg arbejder jo i lige midt i det arboret :-)

Susanne sagde ...

Selv om det er lejet, skal der være hyggeligt. Og planteskoler er jo rene fælder, når det drejer sig om at købe skønne ting.

Fruen i Midten sagde ...

Ih, hvor jeg kender det. Jeg må helst ikke have god tid, når jeg er på planteskole, for så bliver det alt for dyrt. Alle de skønne, skønne planter står jo bare og venter på, at jeg giver dem et godt og trygt hjem ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Arboretet i Hørsholm kender jeg slet ikke; det må udforskes... :-)

Ellen: Jeg anede ikke, at du arbejdede midt i et arboret - jeg kunne meget vel tage dig på ordet en dag... :-)

Susanne: Det skal der nemlig. Men selvfølgelig kan vi ikke kaste os ud i det vilde indkøb. Desværre... ;-)

Fruen i Midten: Nej, god tid er ikke godt på en planteskole. Det eneste, der holder mig tilbage, er tanken om alle de huller, der skal graves...;-)