mandag den 17. juni 2013

En slankere udgave

Jeg har selvfølgelig en bagtanke med alle mine spareplaner... for jeg drømmer om at komme ud i en slankere udgave. Og det har ikke kun noget med vægten at gøre (den prøver jeg faktisk OGSÅ at "spare" på...), men simpelthen en trang til at gøre livet lettere - og sjovere.

Og jeg tror på, at det kommer til at virke. I løbet af de sidste to uger har jeg skåret et ret stort beløb væk fra udgifterne, og der er mere på vej. Samtidig begynder planerne så småt at falde på plads... bid for lille bid.

Jeg fortæller selvfølgelig mere om det hen ad vejen, men lige nu er jeg bare så glad, fordi mine tiltag rent faktisk virker...

Og solen skinner! Sikken dejlig dag!

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Tillykke - det er en rigtig god idé at gøre livet lettere og tænke over sine udgifter. Er spændt på, om du sparer sammen til noget specielt ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: He he, det er nok ikke SÅ svært at gætte... ;-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Måske skulle man begynde at ryge igen, så ku' jeg spare en masse penge når jeg igen igen holdt op.... desværre tager jeg 10 kg på hver gang jeg holder op, og jeg taber dem ikke igen ...... såeeeehhh - jeg må hellere spare et andet sted :)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Hi hi, måske ikke den bedste plan... I øvrigt kan jeg huske, at jeg netop tog på, da jeg holdt op med at ryge - for i stedet begyndte jeg at spise slik. Den kamp måtte jeg så tage senere... ;-)

Anette sagde ...

Det er sundt at prøve at slanke lidt på økonomien en gang imellem. Alene det at have fokus på udgifterne sparer en del.
I perioder skriver jeg alle mine daglige bonner ind i et regneark fordelt på madvarer, slik & sodavand, tøj osv. Så jeg ved præcis hvor meget jeg har brugt på hvad, det giver også mere fokus på, hvad der er nødvendigt, når jeg står ude i butikken.
Men lige som så meget andet, har det været lagt på hylden et stykke tid, måske det er på tide at få startet igen, så der måske kan blive lidt ekstra til sommerferiesjov.
KH Anette

Mia Folkmann sagde ...

Anette: Det synes jeg er en god idé. Den med regnearket har jeg også prøvet (i en anden version, for jeg skrev i hånden), og den fungerer fint. Det er netop det, det handler om - at spare for at få det mere sjovt... :-)