tirsdag den 5. november 2013

En lille strik

En af de få ting, som jeg er rigtig glad for her i det lejede hus, er vaskemaskinen. Den har nemlig en masse programmer og kan blandt andet vaske strik.

Det lyder sikkert ikke ret fantastisk i jeres ører, men mine tidligere vaskemaskiner har været nogle gamle arvestykker, der slet ikke kunne vaske "sarte sager". De gange jeg prøvede, fik jeg nogle meget stramgarnede børnetrøjer ud af det...

Men denne her er bare så god. Alt bliver pænt - og jeg slipper for at stå og håndvaske tykke striktrøjer fra Skotland og Yorkshire, der bliver tonstunge i våd tilstand.

Jeg har sådan på fornemmelsen, at vi får brug for de varme striktrøjer her i vinter. Indendørs altså!

Foto: Nessie Photography

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er dejligt, at jeres vaskemaskine kan klare uldvask, uden at tøjet krymper til barnestørrelse - og I skal jo nok få brug for de varme trøjer efter erfaringerne fra sidste vinter ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg håber på en mild vinter!! ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Dejligt med en god vaskemaskine til de sarte uldsager. Min kan godt vaske sart, men den kan ikke finde ud af at centrifugere de tunge, våde sweatre, og så er jeg næsten lige vidt. Det er lidt øv.

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Ja, det er lidt øv og usmart. Men nu ved jeg i hvert fald, at jeg i mit næste hus skal huske at købe en strik-venlig vaskemaskine, for det ER altså dejligt... :-)

Ditte sagde ...

Jeg har heldigvis også en 'forsigtig' vaskemaskine! Det er så nemt, især når man selv strikker en del. Uld kræver heldigvis ikke så ofte en vask :-)

Ellen sagde ...

Var du ikke lidt nervøs første gang?
Det var jeg, da vi havde købt ny vaskemaskine. Som desværre ikke kunne holde den lovede ... Så jeg tør ikke vaske, kun centrifugere strikketøj. Hvad er det for et mærke, du har?

Mia Folkmann sagde ...

Ditte: Nej, det gør det heldigvis ikke. Fremover vil jeg satse på de "forsigtige" vaskemaskiner... ;-)

Ellen: Jeg testede med en gammel trøje, der var lige til at smide ud, så der kunne ikke ske så meget. Det er en Miele vaskemaskine, der står her i huset, men jeg tror ikke, at det er en af de nyere modeller... ;-)