onsdag den 4. september 2019

Søer, bjerge og en gammel mur

Ovennævnte titel er en ny bog, der udkommer den 15. september - en rejsebeskrivelse af vores forårstur. Det er ikke bare en ny bog, men også en ny type bog, som jeg har introduceret... og jeg har virkelig nydt at skrive den.

Teksten fra bogens bagside lyder:

Englænderne kalder det ”armchair travelling” – altså rejser fra lænestolen – og jeg kalder det ”Rejs med Mia”. Det er lidt det samme og betyder i virkeligheden bare, at man kan sidde hjemme i sin lune stue, mens man tager med på tur. Den idé er ikke så dum, synes jeg, for tit har man virkelig lyst til at tage ud at rejse, men måske ikke lige tiden eller pengene til det. Så er det, at ”lænestolsrejserne” kommer ind i billedet.

I denne bog rejser vi rundt i England, og vi kommer vidt omkring. Fra Cambridgeshire i øst går turen blandt andet op gennem Derbyshire og Lancashire til Lake District, Yorkshire og Durham, før vi krydser ned gennem den vestlige del af Midtengland. Undervejs fortæller jeg om stederne og naturen, om byerne og de historiske huse – iblandet lidt småsnak med folk, vi møder undervejs.

Omslaget er illustreret af min rare mand, og jeg er superglad for det.

Bogen kan købes/bestilles gennem boghandlere - på nettet eller i virkeligheden - og den kan købes i min egen netbutik, når jeg er tilbage igen midt i november. ISBN nummer er: 9788789573120

6 kommentarer:

Frk. Anemone sagde ...

Tillykke med bogen, den lyder spændende. Hvad bliver prisen?

Mia Folkmann sagde ...

Frk. Anemone. Tusind tak! Det er en paperback, og prisen er 85 kr. :-)

Lene sagde ...

Tillykke med den nye bog, det lyder hyggeligt med den form for rejse. Det er vist det jeg praktiserer ved at følge bloggere, der rejser mere end mig :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Tusind tak, Lene. Jeg håber, at bogen virker hyggelig; jeg har i høj grad nydt at skrive den. :-)

Ellen sagde ...

Hvor spændende! Tillykke med udgivelsen. Den må jeg have fat i, når du er hjemme igen :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Mange tak, Ellen. Noget af turen er nok lidt den, I selv var på :-)