tirsdag den 25. maj 2010

Shoppingtur


Man kommer jo ikke udenom lidt shopping, når man er i England. Der er ikke noget, jeg dyrker så meget mere – for når man selv har butik, får man ligesom dækket behovet...

Men dagens tur gik alligevel til Bath, som jeg holder meget af, og som kun ligger en times tid herfra. Og jeg fandt da både noget lækkert og meget behageligt tøj fra min yndlingsbutik, Hampstead Bazaar, en lip shine fra Body Shop, tre par sokker med blomster og striber (!) fra Marks and Spencer og et par gode bøger.

Den ene bog var så fin, så fin. Den hedder Venetian Journal og har det smukkeste omslag, jeg længe har set. Bladene har forgyldte kanter, den er fyldt med dejlige fotos fra Venedig (som jeg er ret vild med) og så er der plads til notater og opskrifter. Den skal nu nok bare ligge fremme til pynt og glæde, for jeg tror ikke, at jeg nænner at skrive i den!

12 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Hvor er den bog fin!

Jeg har været i Venedig på en endagstur på vej et andet sted hen en gang for mange år siden og drømmer om at komme derned igen på en noget længere visit, så jeg kan få byen kigget efter i sømmene. Jeg kan jo passende starte med at købe bogen - som jeg har fundet på Amazon.

Megan sagde ...

Det er virkelig en smuk bog! Men den bliver da ikke mindre smuk af, at du skriver i den. Bare du gør dig umage! ;-)
Forsiden minder til forveksling om en "kogebog", jeg fik af en veninde, da jeg boede i Skotland. Det er en kogebog, hvor man selv skriver opskrifterne ind, men den er på forhånd delt op i sektioner. Jeg har en del opskrifter "på engelsk" i den og nyder at kigge i den og bruge den ind i mellem!

Ha' en dejlig dag i det engelske!

Madame sagde ...

Sikke nogle fine køb, og din bog er vidunderlig smuk - ja, den ville jeg heller ikke nænne at bruge :-) Bath besøgte jeg i som barn, da min faster boede tæt ved, og vi morede os meget over navnet.

Ha' en dejlig onsdag, Mia!

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Jeg tror ikke, du bliver skuffet! Vi var i Venedig på forlænget weekenden engang, og jeg tabte mit hjerte til byen... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Denne her er også til "opskrifter, rejser og drømme", som der står på forsiden. Så den kan bruges til lidt af hvert... Nu må jeg se, om jeg nænner... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Er det ikke en dejlig by? Der var lidt vel mange mennesker i går, for vejret var så fint, men det er sikket ingenting i sammenligning med Bath i højsæsonen. Jeg tror, at jeg foretrækker den i LAVsæsonen... ;-)

Rasmine sagde ...

A propos Bath: I hvor stort omfang kan man finde gader og bygninger, der er nævnt i Northanger Abbey?

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Jeg tilslutter mig - sikke en flot bog, mmmmmmmmmm, ku' man lige få lov at bladre lidt i den ;-) Jeg har også været i Bath et par gange, men kun på ganske korte besøg - jeg ville gerne have haft besøgt Jane Austen museet, men det var der desværre ikke tid til..... der blev dog tid til te og scones, mums!

Michael sagde ...

Venedig er skøn, og det er bogen også, jeg kan også godt lide at gå rundt og finde gode ting.
God aften Mia.
Michael

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Bath ligner på mange måder Jane Austens Bath - de samme bygninger, de samme gader.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Man skal altid prioritere, og hvad er mere vigtigt end te og scones...? ;-) Jeg har skrevet en artikel om Bath, men jeg må indrømme, at jeg aldrig har set Jane Austen museet. Det må blive næste gang...

Mia Folkmann sagde ...

Michael: Ja, det er en stor fornøjelse at finde ting, man kan glæde sig over. Det behøver bestemt ikke at være noget dyrt eller fint - tværtimod, synes jeg.

God aften til dig også... :-)