onsdag den 26. august 2015

En regnfuld nat

I nat øsede det ned i stride strømme. Det lyder ganske højt på et autocampertag (for selvfølgelig sover vi derude, når vi har 4 soveværelser i huset... det er da klart!) - og derfor også gerne værre, end det egentlig er. Men alligevel kunne jeg ikke sove, for jeg forestillede mig, at vi var ved at sejle væk...

Selvfølgelig var det ikke så slemt - bilen står stadig, hvor den skal, og i dag skinner solen venligt på den blå himmel.

Jeg nærmest venter, at der kommer militærhelikoptere på besøg i dag, som de gjorde i går, for hele ugen er der lavtflyvningsøvelser her på egnen. I går fløj en enorm helikopter lige forbi mit stuevindue; jeg kunne vinke til piloten, men gjorde det ikke, for han skulle nødig blive distraheret og bumse ind i autocamperen...

Det kunne være kønt efter alt det besvær med at få nummerplader på....

3 kommentarer:

Fruen i Midten sagde ...

Hahaha, selvfølgelig sover I da derude ;-D Men pas nu på, du ikke udvikler mærkelige traumer omkring den autocamper. Du forestiller dig allerede, at den vil sejle væk eller blive ramt af en lavtgående helikopter. Hvad bliver det næste - lynnedslag, væltende træer, løse tyre, sultne bjørne?? Det bliver altså godt, når I kommer ud at køre!

Ellen sagde ...

Regnvejr i autocampere - og campingvogne - er bare smadderhyggeligt. Om natten. Det er ikke ødvendigvis lige så hyggeligt, når man er tvunget til at blive inden døre i flere dage pga. regnvejr :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Er der ikke noget med, at lynet ikke kan slå ned i en bil (der står på gummidæk)? Det bilder jeg mig i hvert fald ind, så DER kan jeg tage det roligt... ;-) Jamen jeg kan altså dårligt vente - men registreringspladekontoret har 10 (TI) arbejdsdage til at komme med nummeret, og bagefter skal vi have pladerne lavet. Hold da op!!!

Ellen: Det er superhyggeligt, egentlig. Jeg havde bare glemt, hvor højt det lød. Nej, det har du ret i, men jeg har en nødplan. Hvis jeg får totalt pip efter 14 dages nedbør, lejer vi et sommerhus... ;-)