torsdag den 2. februar 2017

Om at have fødselsdag på Kyndelmisse...

Det er sin sag at have fødselsdag på Kyndelmisse - den 2. februar - for den dag regnes for at være årets koldeste. Jeg ved ikke, om det gælder i år, men koldt var det i hvert fald.

Så mine fødselsdage har typisk været tilbragt inden døre. Jeg husker tydeligt de mange gange, hvor jeg i et anfald af optimisme har aftalt en udendørs udflugt eller lignende, og hvor dagen så endte med at blive tilbragt i et lunt butikscenter i stedet for.

Eller dengang jeg lokkede min rare mand ind til København for at gå på opdagelse. Vi nåede at spise frokost et hyggeligt sted, før vi gav op.

Men sådan er det... og det har jeg for længst vænnet mig til. Så vi nåede heller ikke langt i dag, før vi skyndte os hjem i varmen igen. Medbringende flødekager i dagens anledning. Og lige om lidt er der filmhygge på programmet... :-)

På den positive side - så er Kyndelmisse også midtpunktet for vinteren, hvilket vil sige, at det nu går mod lunere tider. Jeg håber, at det passer, selv om jeg vist så noget om sibirisk kulde næste uge. 

Men dér tager vejrudsigten helt fejl...  :-) 

10 kommentarer:

Nana sagde ...

Til lykke med fødselsdagen, Mia! Hernede har det været forårsvejr i dag. Sol, stille og mildt. Meget usædvanligt, men måske har du været ekstra sød i år :-)

Mia Folkmann sagde ...

Nana: Tak, Nana. Ja, man kunne fristes til at tro det... ti hi...

Fruen i Midten sagde ...

Tillykke til dig og tillykke med Gussi-hund-jubilæet :-)

Jeg vil ikke fortælle om vores vejr i går ;-)

Lisbeth sagde ...

Tillykke med fødselsdagen Mia, jeg synes det lyder perfekt med fødselsdag indenfor i varmen med flødekager og en hyggelig film :-)

Ellen sagde ...

Endnu en gang tillykke.
Jeg håber virkelig, at i går var årets koldeste dag, for så bliver det ikke så slemt endda :-)
Men den 'sibiriske kulde' bliver faktisk ikke særlig kold; den kommer bare fra Sibirien, men er varmet ret meget op undervejs, så det var bare for at få os til at hoppe lidt i stolene, at de har kaldt det sådan.
Ellers intet nyt?

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Tak søde. Jeg hørte en lille fugl pippe om godt vejr - et andet sted end hvor jeg var... ;-)

Lisbeth: Tak søde Lisbeth. Ja, jeg synes faktisk også, at det er ret perfekt. Jeg er ikke til den store festivitas, men foretrækker stilfærdig hygge... ;-)

Ellen: Nej, heldigvis. Det kunne have været meget værre. Ja man skal altid tage vejrudsigterne med et kilo salt, for meget kan ændre sig og gør det tit.

Jeg tror på, at intet nyt er godt nyt... ;-)

www.skøreliv.dk sagde ...

Kæmpe stort tillykke fra mig!
Jeg synes nu det lyder ret hyggeligt med fødselsdag på årets koldeste dag; så har man en undskyldning for at hygge indendøre!

Mia Folkmann sagde ...

skøreliv.dk: TAK :-) Det er ret hyggeligt, egentlig. Især når man er en hyggefryns som mig :-)

Marianne sagde ...

Et forsinket Tillykke med fødselsdagen fra mig :)
Ja, når det nu er så koldt i disse dage, så er det skønt at sidde indenfor med en god bog og en god kop kaffe, ovenpå en engelsk laptray! Selvfølgelig efter at have gået en lang tur udenfor først, i det smukke solskinsvejr med fin, hvid sne rundt omkring en.
Tusind tak for de 2 flotte laptrays, du sendte mig for nylig, Mia - som jeg købte i din Anglofilia netbutik. Jeg måtte jo have dem begge to, så jeg kan bruge dem på skift, for de er lige flotte, med de smukke farver og flotte blomster på og jeg er meget glad for dem :)

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Tusind tak :-) Ja, jeg er helt enig; det er så hyggeligt at sidde med en laptray (med noget på). Jeg fandt faktisk de laptrays på én af mine allerførste ture til England for mange, mange år siden, og jeg syntes, at det var en storartet opfindelse. Så selvfølgelig måtte jeg have sådan nogle i min butik... ;-)