torsdag den 27. juli 2017

Cafe besøg

I går havde jeg ærinder i Nordsjælland, som alle sammen var mere eller mindre kedelige. Men ind i mellem blev der tid til besøg på en café ved skoven, hvor jeg mødtes med en sød veninde for at spise frokost m.m.

Det med m.m. var selvfølgelig noget med kager - for jeg ved ikke noget bedre end hyggeligt samvær kombineret med lækkerier...

Cafeen var Ninas Naturcafe ved Allerød, og efter de mange besøgende at dømme er stedet populært. Det kan jeg sagtens forstå, for i Danmark er der efter min mening en mangel på den slags steder, og vi nød alle sammen det gode vejr.

Næste gang skal vi udforske Lollands lyksaligheder - og det glæder jeg mig til :-)

10 kommentarer:

Nana sagde ...

Der kom jeg ofte da jeg boede i området - og jeg tænkte at den minder om en masse skønne steder jeg har besøgt i årenes løb i Sydengland. At sidde i en fin have og drikke sin te er bare det bedste! Som ung drømte jeg af og til om selv at have sådan et sted :-)

Mia Folkmann sagde ...

Nana: Det gjorde jeg også, Nana. Ja, der er så mange af den slags steder i England, men herhjemme er de i fåtal. Da jeg var yngre, besøgte jeg altid "Hejrehuset", hvor man kunne købe keramik og spise pandekager. De boede sydpå i vinterhalvåret og havde stedet ved Skævinge i sommerhalvåret - og jeg drømte om at gøre det samme... :-)

Fruen i Midten sagde ...

De der sidde-i-haven-og-drikke-kaffe-og-spise-kager-caféer er bare så hyggelige - og ja, alt for sjældne i DK :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Vi kunne gøre det til vores mission at finde dem, der er ;-)

Lisbeth (countryliv) sagde ...

Hvor hyggeligt, jeghar stadig et besøg der tilgode - det kunne passende være i år hvor ferien holdes hjemme på matriklen.
Det er også hyggeligt at læse om jeres nye hjem, Mia. Det er dejligt at I har fundet et godt sted til jer alle:-)

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Jeg tror bestemt, at du vil synes om det. Man kan købe et "kagepas", så man prøve det hele, men mindre kan gøre det... ti hi...

Tak; vi er så glade for det. Og praktisk at vi har det hele under ét tag. :-)

Ellen sagde ...

Hvor pudsigt - det sted har vi lige opdaget. Når man (=jeg) nu ikke længere har en figur, der er så gode venner med masser af kager, kan jeg oplyse, at de også har nogle ret gode og lækre frokostretter :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Et udmærket sted at opdage! (Jeg ville bare ønske, at der var flere af den slags...). Ja, vi fik BÅDE frokost og kage, men vi var der også til lukketid... ;-)

sven jahnsen sagde ...

Jeg besøgte Hejrehuset engang i 1960erne og husker det som et utroligt dejligt og fredfyldt sted med dejlig barokmusik, som kom fra højttalere på væggen, skjult i nogle kurveflettede dyrehoveder. Det hele var en stor oplevelse som emmede af kunst og kultur, og det sad i mig i meget lang tid derefter og sidder der stadig meget stærkt.
Jeg ville godt være med til at "genoplive" stedet og oplevelsen hvis det på en eller anden måde var muligt. Der er noget meget, meget Frank Jægersk over det.

Mia Folkmann sagde ...

Sven Jahnsen: Hvor sjovt, at du også kender "Hejrehuset". Det var sådan et skønt sted! Jeg husker det også meget tydeligt, og jeg har stadig en meget smuk damefigur i keramik (vase), som jeg købte dér på et tidspunkt. Jeg har også drømt om at skabe sådan et sted... måske bliver det muligt en dag i nærmeste fremtid ;-)