onsdag den 11. april 2012

Nu gider jeg ikke mere...

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er træt af at have hus til salg. Det har været SÅ tæt på at blive solgt adskillige gange, men hver gang sker der et eller andet uforudset, så det hele falder til jorden.

Nå, men drømmene har været på standby længe nok. Hvis ikke vi kan følge plan A, må vi kaste os over plan B.

Plan B er blandt andet noget med sådan én her...

Det skader jo ikke at kigge...  ;-)

7 kommentarer:

Heart Design sagde ...

Vil I flygte til udlandet i en autocamper? :D
Kæresten og jeg har i mange år snakket om, hvor fedt det ville være at køre f.eks. ned igennem Europa i en autocamper. Vi kunne faktisk også godt tænke os en tur op til Lapland og og og ....
Vi har dog også et hus vi gerne vil have solgt først, men vi orker nærmest ikke at sætte til salg, for der sker jo ikke en dyt :(

Madame sagde ...

Det må være frygtelig trættende at have hus til salg så længe. Var det mon en mulighed at leje huset ud? Så kunne I flytte ind i en autocamper med både kat og kontor ...

Mia Folkmann sagde ...

Heart Design: Vi flygter ikke så langt. Men vi har haft en autocamper før, og det var bare så sjovt. Ofte tog vi bare ture rundt i Danmark og blev et par dage hist og her... ;-)

Madame: Det er SÅ trættende. Mest fordi man har så mange planer og ideer, man bare ikke kan få lov til at komme videre med. (Det skulle man selvfølgelig have tænkt på før, men hvem vidste, at der kom sådan en krise lige med ét?).

Jeg tror desværre ikke, at resten af familien vil synes om det med at leje huset ud. Ellers er det fristende... ;-)

Bettina Holst sagde ...

Jeg har det PRÆCIS på samme måde. Har haft hus til salg siden august og er SÅÅÅÅÅÅ træt af det...nu må der fandme godt snart ske noget !. God idé med en flugttur :-)

Mia Folkmann sagde ...

Bettina: Ja, man er nødt til at tage skeen i den anden hånd - og måske er det netop det, der skal til. ;-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Jorden rundt måske, men hvad med din mor så?

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Nok ikke jorden rundt - mindre kan gøre det - og min mor har det fint med at blive hjemme og passe hus og kat... :-)