lørdag den 15. oktober 2016

Sol over Brugge

På vej hjem fra England har vi tilbragt en vidunderlig solrig dag i Brugge. Byen er spækket med turister, der sikkert har læst vejrudsigten og ved, at der venter ikke bare én dag, men en hel weekend med tyve grader. Vi foretrak at finde de stille gader, hvor vi kunne gå i fred og bare nyde det med hunden.Eftermiddagskaffe med pandekager er populært hos os alle tre, og Gussi-hund kender de gode steder. Og bagefter traskede vi gaderne tynde og fandt gode parker, hvor man kunne sidde ned. 

Og når alle otte ben var trætte, fandt vi tilbage til vores stue på hjul, der som sædvanligt holder på den dertil indrettede autocamper-parkeringsplads i nærheden. 

Det kan dårligt være bedre alt sammen… :-) 
13 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Det lyder dejligt - men din hund drikker vel ikke kaffe?

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Ha! Det ville ikke undre, om den lille ædedolk også gjorde det! Nej, han drikker nu vand... og elsker PANDEKAGER!! Det er dem, han kan dufte... ;-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Dejligt at høre at I har det godt allesammen

Ellen sagde ...

En hund efter pandekager ... ja, hvorfor ikke? Nogle hunde tror jeg, kan spise alt, bare det er noget de tror, at dens mennesker også spiser :-)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Vi har det så skønt! Nyder livet som vagabonder alle tre... ;-)

Ellen: Jeg tror, at Gussi er en hund efter det meste. Men ellers får han nu ikke kager og den slags - kun pandekager - au naturel ;-)

Nana sagde ...

Det ser skønt ud! Jeg savner allerede sol og 20 grader ...
Min ene hund drak en kop kaffe jeg havde stillet fra mig i græsset forleden, så mon ikke også Gussi gerne vil have en kop (men nok helst med mælk ;-))
God søndag!
Efterårshilsner fra Nana

Mia Folkmann sagde ...

Nana: Gussi kan lide det meste, så sikkert også kaffe. Han er ikke særligt kræsen, men hvis jeg en sjælden gang køber vegetar hundemad (det findes) så sorterer han rosenknopperne fra. Ellers tak! Man er vel en hund, og der skal kød på bordet!! Til gengæld elsker han is! Han går helt i selvsving, hvis vi køber en vaffel med vanilleis... ;-)

Lisbeth sagde ...

Dejligt som I hygger jer med normadelivet:-) 20 grader og pandekager lyder dejligt - og det gør Brügge også. Det er perfekt at Gussi viser vej til pandekagerne:)

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Gussi er den bedste hund; han kan sniffe en lækkerbid på lang afstand... ;-) Åh ja, jeg elsker min omflakkende tilværelse, der nok kommer til at vare et par år endnu... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Ih, Brügge igen - sidder lige og bliver lidt misundelig :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Det er heldigvis en hyppigt tilbagevendende begivenhed - man får aldrig nok af Brugge... ;-)

Anonym sagde ...

nej man bliver aldrig træt af Brügge, og hold da op, hvor er I gode til jeres "rakkerliv" Kh Marianne

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Vi er ret vilde med vores "rakkerliv" - det er SJOVT at rejse rundt på må og få. Jeg er allerede begyndt at planlægge turene til næste år ;-)